|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Baardzo jasna cera a kolor włosów-do Pani Grażyny
Chciałam zapytać jaki kolor włosów pasuje do skóry bardzo jasnej, prawie białej, z tym że skóra często jest lekko różowa na pliczkach (rumieńce), blada skóra + przybieranie różowego koloru. Jaki kolor nie podkreślał by tego różu na twarzy?
(mam jasną oprawę oczu naturalnie jestem blondynką), nie wiem jaki odcień czy ciepły czy zimny by zniwelował taki odcień skóry. Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziekuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Baardzo jasna cera a kolor włosów-do Pani Grażyny
jeżeli mogę się wtrącić..to najprawdopodobniej jesteś typem kolorystycznym lato .....a takim osobom dobrze w chłodnych odcieniach włosów np .popielaty blond
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za odp.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
wręcz odwrotnie ciepłe , słoneczne odcienie blondu spowodują , że Twój kolor skóry nie będzie wyglądał korzystnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a mozesz podac jeszcze jaki masz klor oczu, jaki jest kolor twojej pierwszej opalenizny po dluzszym okresie nieopalania sie, (np?)jezeli wogole sie opalasz...
czy masz jakies piegi , pieprzyki\? czy sa one jasno czy moze ciemno brazowe?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Oczy mam szaroniebieskie, pierwsza opalenizna jest czerwona(ale żadko się opalam bo lubię swoją bladą skórę), piegów nie mam wogóle, co do pieprzyków to mam kilka na różnych częściach ciała i są one ciemno brązowe, ale na twarzy pieprzyków brak. Dziękuję, że Pani tu zajrzała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Proszę o odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.