![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Lolita Lempicka edt, Heidi Klum "Me" edp
Witam
![]() 1. Lolita Lempicka, klasyczne jabłuszko edt, 60/75 ml - rezerwacja dla itaka 2. Heidi Klum "me" 45/50 ml- z tym mogę trochę pomarudzić, ze względu na ciężką dostępność ![]() Moja wish: -jabłuszka DKNY, szczególnie zielone i red - dior j'adore -hugo boss femme oraz inne zapachy ![]() Edytowane przez Mia1612 Czas edycji: 2009-09-19 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka edt, Heidi Klum "Me" edp
Coś u mnie za Lolitę? Mam m.in Naomi Campbel i C-Thru Emerald i Mexx Ice Touch. Może wybierzesz jeszcze inne rzeczy?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj!Moze coś u mnie znajdziesz za lolitę?
![]() mój kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=361110 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Chętnie przygarnęłabym Lolitkę ![]() Zapraszam do mojego wątku ![]()
![]() |
#8 |
|
Dziękuję za odpowiedź u mnie
![]() Chętnie oddam Zen Summer, ale przecież pojemność z Twoją Lolitką się nie zgadza.....byłabyś stratna ....może coś byś sobie z mojego wątku dobrała? Bo Ninkę i Addict Shine oddam za coś bardziej extra ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ok, rozejrzę się jeszcze wśród mniejszych pojemnośći perfum u Ciebie, dla wyrównania
![]() A gdybym do Lolity dorzuciła Star Bronzer Lancome'a odcień 01 Dore, spoza wątku, byłabyś skłonna rozmyślić Ninkę lub Addicta? Czy nie preferujesz takiego dobierania? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
Cytat:
![]() Fajnie by było gdyby udało Ci się coś dobrać do Zenka u mnie...... ![]() Jeśli się nie uda - trudno, przeboleję, bo mam jeszcze troszkę Lolitki w atomizerku ![]() ![]() Ninkę Pretty i Addicta Shine oddam za naprawdę extra zapach, najlepiej z mojej wish-listy, bo to moje faworyty zapachowe ![]() ![]() ![]() Aha - i spokojnie pisz w swoim wątku, nie przepraszaj za wpis u siebie, przecież to ja do Ciebie przywędrowałam z zapytaniem i do Ciebie zerkam za odpowiedziami ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-13 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Cos u mnie za Lolitę (lub odlewkę)? poza wątkiem mam jeszcze różówą Kate Moss jeśli byłabyś zainteresowana....
Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-09-13 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Ok, rozumiem Cię doskonale
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
Cytat:
![]() Uważam, że taką wymiankę da się wykonać i z przyjemnością zrobię odlewkę balsamu Sleek Line ![]() ![]() ![]() To co? Wymianka? Zenek Summer + Cat Deluxe At Night ( + odlewka balsam) za Lolitkę edt? Tylko....gdyby faktycznie doszło do wymiany adresów na PW i wymianki, to ze względu na malutką ilość przekupek prosiłabym abyś wysłała swoją przesyłkę jako pierwsza ![]() Czekam na decyzję w Twoim wątku, z Twojej strony ![]() ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-13 o 19:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ok, Itako
![]() Bardzo chętnie zgodzę się na takie warunki ![]() ![]() Co do przesyłki, znam zasady i oczywiście wyślę jako pierwsza ![]() ![]() p.s. Dodatkowo w Twoim wątku strasznie mnie zaciekawił Clinique Summer Spray, tak się zastanawiam co Ty byś mogła u mnie za niego chcieć... ![]() Edytowane przez Mia1612 Czas edycji: 2009-09-14 o 10:54 Powód: błąd nazewnictwa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
Kochana
![]() Sytuacja dzisiaj uległa zmianie. Muszę chyba zrezygnować z wymianki, ponieważ dzisiaj wzięłam Zenkado pracy na prośbę koleżanek. Ubytek siłą rzeczy, po dzisiejszym dniu jest większy, bo zapach się podobał. Więc w tym momencie wynosi już jakieś 20-25ml. Ja już go nie użyję, ale dzisiaj dziewczyny sobie popsikały dla testów. Chcę abyś o tym wiedziała, wkleję Ci zaraz niżej zdjęcie aktualnego użycia z dzisiejszego dnia, zrobione przed chwilą, mam nadzieję, że widać dokładnie, kurcze.... nie dysponuję super- dobrym aparatem..... Już dałam info w wątku aby wizażanki wiedziały, że dzisiaj Zenek był używany ![]() Zrozumiem jeśli zrezygnujesz, bo ubytek dzisiaj się zwiększył, wczoraj jeszcze nic na 100% nie było między nami uzgodnione, dzisiaj z samego rana też nie, więc wzięłam do pracy aby pokazać dziewczynom Zenka oraz Pink Sugar, który mam poza wątkiem ![]() Daj proszę znać czy nadal byłabyś zainteresowana, czy rezygnujesz.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-14 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
Mam nadzieję, że teraz, na tych zdjęciach wyżej - widać lepiej dzisiejsze zużycie... nie jestem w stanie już zrobić lepszego zdjęcia, bo lepszy aparat został skradziony mi w sanatorium, mam teraz tylko zwykłą cyfrówkę
![]() Teraz - decyzja znowu należy do Ciebie, jeśli chcesz nadal się wymienić to daj prosze w wątku znać, wtedy po obejrzeniu zdjęcia Lolity i po podjęciu 100% decyzji - przejdziemy na PW. ![]() Jeśli rezygnujesz - również proszę o znak, ponieważ jeśli nie będzie zainteresowania Zenkiem przez jakiś czas, to mam na ten zapach chętne koleżanki w pracy i go za jakiś czas pewnie wycofam z wątku ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-14 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ah, szkoda, ale nie ma problemu bo cały czas jestem nim zainteresowana
![]() Rozważam też ewentualną wymianę Lolity na Twój Clinique Summer Spray... A Pink Sugar także wchodziłby w grę, gdyby pojemności były podobne, czy nie chcesz go wymieniać? Tak z ciekawości: jak Zenek podobał się u Ciebie w pracy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
Podobał się i to bardzo, dlatego dziewczyny psikały, były chętne na niego
![]() Jeśli chciałabyś Clinique Happy Summer to spoko - przed chwilą dokładnie zmierzyłam i jest go ok.84 ml ze 100 ![]() ![]() Co do Pink Sugar - też jest do wzięcia, tylko że wtedy różnica ml jest w drugą stronę więc lepiej gdyby była pojemność podobna ![]() ![]() Trzech zapachów ( Zenek + Cat Deluxe At Night + Mexx) za jedną Lolitkę - jednak nie oddam..... ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-14 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dobrze, niech będzie więc Lolita za Zenka, Naomi plus jakąś odleweczkę Stapiza
![]() Jeśli chodzi o zdjęcia Lolitki, dzisiaj już raczej nie dam rady zrobić, mogłyby być na jutro? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Jednak masz ochotę na Zenka
![]() Myślałam, że z powodu dzisiejszego uszczuplenia mililitrowego tego zapachu - zrezygnujesz ![]() To poszukam w takim razie sporego pojemniczka na odlewkę balsamu i coś jeszcze wykombinuję, abyś była z wymianki zadowolona ![]() Nie ma problemu, zdjęcia ( wystarczy jedno) mogą być jutro, mi się nie spieszy ![]() ![]() Już Zenka absolutnie nie ruszam, grzecznie czeka w szafce ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Dobrze, dziękuję Ci bardzo
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
|
I jak ?
![]() Mam już pusty pojemniczek po kremie do ciała,na razie pojemność 125g.To jest głęboki słoiczek, na długie włosy na kilka zastosowań odżywki spokojnie wystarczy ![]() ![]() I jak ? ![]() Uda się dzisiaj wkleić zdjęcie Lolitki i czy na 100% jesteś zdecydowana na wymiankę ? ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Tak, na 100 % jestem zainteresowana wymianą z Tobą ![]() Dzisiaj miałam zrobić zdjęcie Lolity, jednak nie dotarł do mnie aparat, ale powinnam go mieć już z rana, także około południa wkleję fotki. Przepraszam za to opóźnienie... Bardzo Cię proszę o cierpliwość do jutra ![]() Dziękuję za fatygę z odlewką stapiza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
bylabym zainteresowana Heidi Klum,,,czy mogalbys cos dorzucic?
Nowe stanik i koszula do karmienia itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907 Edytowane przez emila730 Czas edycji: 2009-09-16 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
Biorę
![]() ![]() Dzięki za fotkę ![]() Jestem zdecydowana na 100% na tę wymiankę, czyli Twoja Lolitka za moje: Zen Summer + Naomi Cat Deluxe At Night + odlewka 125 g Stapiz Sllek Line balsam do włosów ![]() Dodam też inne gratiski do wymianki aby Ci się twarzyczka śmiała ![]() Jesli też jesteś w 100% pewna na tę wymiankę to daj zaraz znać, "zaatakuję" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:48.