|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Lolita Lempicka edt, Heidi Klum "Me" edp
Witam
![]() 1. Lolita Lempicka, klasyczne jabłuszko edt, 60/75 ml - rezerwacja dla itaka 2. Heidi Klum "me" 45/50 ml- z tym mogę trochę pomarudzić, ze względu na ciężką dostępność - rezerwacja dla emila730Moja wish: -jabłuszka DKNY, szczególnie zielone i red - dior j'adore -hugo boss femme oraz inne zapachy
Edytowane przez Mia1612 Czas edycji: 2009-09-19 o 22:19 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lolita Lempicka edt, Heidi Klum "Me" edp
Coś u mnie za Lolitę? Mam m.in Naomi Campbel i C-Thru Emerald i Mexx Ice Touch. Może wybierzesz jeszcze inne rzeczy?
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Witaj!Moze coś u mnie znajdziesz za lolitę?
![]() mój kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=361110 |
|
|
|
|
#6 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Chętnie przygarnęłabym Lolitkę ![]() Zapraszam do mojego wątku
|
|
#8 |
|
|
Dziękuję za odpowiedź u mnie
![]() Chętnie oddam Zen Summer, ale przecież pojemność z Twoją Lolitką się nie zgadza.....byłabyś stratna ....może coś byś sobie z mojego wątku dobrała? Bo Ninkę i Addict Shine oddam za coś bardziej extra
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
Ok, rozejrzę się jeszcze wśród mniejszych pojemnośći perfum u Ciebie, dla wyrównania
![]() A gdybym do Lolity dorzuciła Star Bronzer Lancome'a odcień 01 Dore, spoza wątku, byłabyś skłonna rozmyślić Ninkę lub Addicta? Czy nie preferujesz takiego dobierania?
|
|
|
|
|
#11 | |
|
|
Cytat:
![]() Fajnie by było gdyby udało Ci się coś dobrać do Zenka u mnie...... ![]() Jeśli się nie uda - trudno, przeboleję, bo mam jeszcze troszkę Lolitki w atomizerku No ale gdybyś coś znalazła do Zen Summer to ja chętnie....![]() Ninkę Pretty i Addicta Shine oddam za naprawdę extra zapach, najlepiej z mojej wish-listy, bo to moje faworyty zapachowe Przepraszam za marudzenie, ale ostatnio tyle mi się perfum w szafie nazbierało, że muszę bardzo rozsądnie się wymieniać Aha - i spokojnie pisz w swoim wątku, nie przepraszaj za wpis u siebie, przecież to ja do Ciebie przywędrowałam z zapytaniem i do Ciebie zerkam za odpowiedziami
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-13 o 16:09 |
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za Lolitę (lub odlewkę)? poza wątkiem mam jeszcze różówą Kate Moss jeśli byłabyś zainteresowana....
Edytowane przez kasiaa91 Czas edycji: 2009-09-13 o 19:06 |
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Ok, rozumiem Cię doskonale
Ja też ostatnio dość ostrożnie staram się dobierać zapachy Hmm bardzo chętnie wzięłabym do Zena te niecałe 15 ml Naomi Campbell. To nie będą jeszcze równe pojemności, ale nie wiem czy zgodziłabyś się odlać mi jeszcze trochę balsamu Stapiz Sleek Line? Byłabym bardzo wdzięczna, gdyż od dawna chcę go przetestować Zauważyłam, że polujesz na Apparitiony.. Ja z tego co pamiętam mam odleweczkę Apparition Sun, chciałabyś ją jako gratis ode mnie?
|
|
|
|
|
#14 | |
|
|
Cytat:
![]() Uważam, że taką wymiankę da się wykonać i z przyjemnością zrobię odlewkę balsamu Sleek Line Tylko nie wiem na razie ile go będę mogła odlać, ponieważ będę musiała zdobyć jakiś pojemniczek, a odleję Ci go na tyle, żeby na parę wykorzystań spokojnie Ci starczyło + gratiski do przesyłki z mojej strony ![]() To co? Wymianka? Zenek Summer + Cat Deluxe At Night ( + odlewka balsam) za Lolitkę edt? Tylko....gdyby faktycznie doszło do wymiany adresów na PW i wymianki, to ze względu na malutką ilość przekupek prosiłabym abyś wysłała swoją przesyłkę jako pierwsza ![]() Czekam na decyzję w Twoim wątku, z Twojej strony Zajrzę tu jutro, dobranoc
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-13 o 20:56 |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Ok, Itako
![]() Bardzo chętnie zgodzę się na takie warunki Chciałabym w najbliższym czasie przesłać Ci zdjęcie Lolity, żebyś sama zobaczyła czy wszystko jest ok z pojemnością i nie tylko. Te zdjęcie Zena nie jest zbyt widoczne, ale wierzę Ci na słowo, że ubytek nie jest większy niż te 15 ml ![]() Co do przesyłki, znam zasady i oczywiście wyślę jako pierwsza Możemy przenieść teraz informacje na pv ![]() p.s. Dodatkowo w Twoim wątku strasznie mnie zaciekawił Clinique Summer Spray, tak się zastanawiam co Ty byś mogła u mnie za niego chcieć...
Edytowane przez Mia1612 Czas edycji: 2009-09-14 o 11:54 Powód: błąd nazewnictwa |
|
|
|
|
#16 |
|
|
Kochana
![]() Sytuacja dzisiaj uległa zmianie. Muszę chyba zrezygnować z wymianki, ponieważ dzisiaj wzięłam Zenkado pracy na prośbę koleżanek. Ubytek siłą rzeczy, po dzisiejszym dniu jest większy, bo zapach się podobał. Więc w tym momencie wynosi już jakieś 20-25ml. Ja już go nie użyję, ale dzisiaj dziewczyny sobie popsikały dla testów. Chcę abyś o tym wiedziała, wkleję Ci zaraz niżej zdjęcie aktualnego użycia z dzisiejszego dnia, zrobione przed chwilą, mam nadzieję, że widać dokładnie, kurcze.... nie dysponuję super- dobrym aparatem..... Już dałam info w wątku aby wizażanki wiedziały, że dzisiaj Zenek był używany ![]() Zrozumiem jeśli zrezygnujesz, bo ubytek dzisiaj się zwiększył, wczoraj jeszcze nic na 100% nie było między nami uzgodnione, dzisiaj z samego rana też nie, więc wzięłam do pracy aby pokazać dziewczynom Zenka oraz Pink Sugar, który mam poza wątkiem ![]() Daj proszę znać czy nadal byłabyś zainteresowana, czy rezygnujesz.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-14 o 18:11 |
|
|
|
|
#17 |
|
|
Mam nadzieję, że teraz, na tych zdjęciach wyżej - widać lepiej dzisiejsze zużycie... nie jestem w stanie już zrobić lepszego zdjęcia, bo lepszy aparat został skradziony mi w sanatorium, mam teraz tylko zwykłą cyfrówkę
Teraz - decyzja znowu należy do Ciebie, jeśli chcesz nadal się wymienić to daj prosze w wątku znać, wtedy po obejrzeniu zdjęcia Lolity i po podjęciu 100% decyzji - przejdziemy na PW. ![]() Jeśli rezygnujesz - również proszę o znak, ponieważ jeśli nie będzie zainteresowania Zenkiem przez jakiś czas, to mam na ten zapach chętne koleżanki w pracy i go za jakiś czas pewnie wycofam z wątku
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-14 o 18:12 |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Ah, szkoda, ale nie ma problemu bo cały czas jestem nim zainteresowana
A czy dla wyrównania pojemnośći byłabyś skłonna mi dodać Mexxa Fly High?Rozważam też ewentualną wymianę Lolity na Twój Clinique Summer Spray... A Pink Sugar także wchodziłby w grę, gdyby pojemności były podobne, czy nie chcesz go wymieniać? Tak z ciekawości: jak Zenek podobał się u Ciebie w pracy?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
|
Podobał się i to bardzo, dlatego dziewczyny psikały, były chętne na niego
![]() Jeśli chciałabyś Clinique Happy Summer to spoko - przed chwilą dokładnie zmierzyłam i jest go ok.84 ml ze 100 Pojemność Clinique jest większa od Lolitki, ale gdybyś się na niego zdecydowała to oddam przymykając oko na różnicę, ponieważ ja wolę jednak klasycznego Happy... ![]() Co do Pink Sugar - też jest do wzięcia, tylko że wtedy różnica ml jest w drugą stronę więc lepiej gdyby była pojemność podobna ![]() Trzech zapachów ( Zenek + Cat Deluxe At Night + Mexx) za jedną Lolitkę - jednak nie oddam.....
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-09-14 o 18:58 |
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, niech będzie więc Lolita za Zenka, Naomi plus jakąś odleweczkę Stapiza
![]() Jeśli chodzi o zdjęcia Lolitki, dzisiaj już raczej nie dam rady zrobić, mogłyby być na jutro?
|
|
|
|
|
#22 |
|
|
Jednak masz ochotę na Zenka
Myślałam, że z powodu dzisiejszego uszczuplenia mililitrowego tego zapachu - zrezygnujesz To poszukam w takim razie sporego pojemniczka na odlewkę balsamu i coś jeszcze wykombinuję, abyś była z wymianki zadowolona ![]() Nie ma problemu, zdjęcia ( wystarczy jedno) mogą być jutro, mi się nie spieszy - A ja Ci wierzę ![]() Już Zenka absolutnie nie ruszam, grzecznie czeka w szafce
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Dobrze, dziękuję Ci bardzo
Faktycznie, jestem bardzo ciekawa tego Zena, ostatnio w perfumerii testowałam jego klasyczną wersję i była super, niestety nie było już testera summera.. Ale ogólnie lubię tę markę, więc chętnie zaryzykuję Cieszę się, że się dogadałyśmy, będziemy w kontakcie ![]() Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
|
I jak ?
Uda się dzisiaj wkleić zdjęcie Lolitki?Mam już pusty pojemniczek po kremie do ciała,na razie pojemność 125g.To jest głęboki słoiczek, na długie włosy na kilka zastosowań odżywki spokojnie wystarczy Może wynajdę jeszcze coś większego, jeszcze spróbuję ![]() I jak ? ![]() Uda się dzisiaj wkleić zdjęcie Lolitki i czy na 100% jesteś zdecydowana na wymiankę ? Bo inne wizażanki też są zainteresowane mocno Zen, chciałabym wiedzieć czy się wymieniamy
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Tak, na 100 % jestem zainteresowana wymianą z Tobą ![]() Dzisiaj miałam zrobić zdjęcie Lolity, jednak nie dotarł do mnie aparat, ale powinnam go mieć już z rana, także około południa wkleję fotki. Przepraszam za to opóźnienie... Bardzo Cię proszę o cierpliwość do jutra ![]() Dziękuję za fatygę z odlewką stapiza
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
bylabym zainteresowana Heidi Klum,,,czy mogalbys cos dorzucic?
Nowe stanik i koszula do karmienia itp. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=761907 Edytowane przez emila730 Czas edycji: 2009-09-16 o 13:42 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Lolita Lempicka, klasyczne jabłuszko edt, 60/75 ml
cos u mnie?
|
|
#29 |
|
|
Biorę
![]() Dzięki za fotkę ![]() Jestem zdecydowana na 100% na tę wymiankę, czyli Twoja Lolitka za moje: Zen Summer + Naomi Cat Deluxe At Night + odlewka 125 g Stapiz Sllek Line balsam do włosów Dodam też inne gratiski do wymianki aby Ci się twarzyczka śmiała ![]() Jesli też jesteś w 100% pewna na tę wymiankę to daj zaraz znać, "zaatakuję" Cię na PW
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

- rezerwacja dla emila730