|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
suknia...
witam
![]() ale do rzeczy. chcialabym sie dowiedziec... jak myslicie jest mozliwe uszycie (u krawcowej) takiej sukni. niestety nie mam zednego wykroju ani nic z tych rzeczy ![]() i jeszcze jedno... ile moze kosztowac uszycie takiej sukni ?? z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi pozdrawiam ![]() ![]() Edytowane przez agata89 Czas edycji: 2008-03-07 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: suknia...
mysle ze mozliwe ale musisz znalezc naprawde dobra krawcowa a najlepiej taka ktora specjalizuje sie w sukniach wieczorowych zeby kieca wyszla taka jak chcesz i nie zostala zle uszyta
co do ceny to wszystko zalezy od krawcowej i tego jak bardzo skomplikowana jest do uszycia sukienka <a ta raczej taka jest> ja ostatnio placilam znajomej za uszycie gorsetu + spodnicy symboliczne 50zl ale z tego co wiem moje kumpele za zwykle, proste suknie placa 100-150zl
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Napewno jest możliwe uszycie takiej sukni. Tylko musisz znalezc dobra krawcową, żeby sukienka wyglądała tak jak na zdjęciu
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Suknia sliczna
![]() Ja za szycie takiej troszke fikusnej sukni płaciłam 150 zl Co do uszycia tej pewnei ze jest to mozliwe ale tak jak pisaly dziewczyny muszi poszukac dobrej krawcowej wiec mysle ze tak w 200 zl gora 250 zł sie zmiescisz ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jaka sliczna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jest bardzo ładna
![]() co do sumy, którą będziesz musiała zapłacić ( zależy od krawcowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
jak dla kopciuszka albo dobrej wróżki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To prawda- jest bajkowa- ale co mi się w niej podoba, to prostota - bez zbędnych ciężkich ozdób, brokatu i innych "bajerów"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:49.