|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem podczas stosunku:(
Słuchajcie, już sam nie wiem w czym tkwi problem...
Od jakiegoś czasu staramy się z dziewczyną o swój pierwszy raz...zawsze o wszystko dbamy, świece, muzyka, wino...krótko mówiąc odpowiedni nastrój...nie wspomnę już o grze wstępnej, jest długa wyczerpująca i przynosi co prawda określony efekt, w postaci podniecenia mojej partnerki....ALE....no właśnie i tu pojawia się problem...kiedy wszystko jest, jak byc powinno...ona jest "teoretycznie" rozluźniona i podniecona, staram się wsadzic swojego penisa do jej pochwy...i niestety udaje mi się tylko parę cm, potem ona mówi że ją bardzo piecze, czuje że jest bardzo napięta i sama się wzbrania od dalszej inicjacji...ja już nie wiem czy to jest problem o podłożu fizjologicznym czy też psychicznym. Proszę pomóżcie mi, jeśli ktokolwiek miał podobne problemy do moich, to proszę o odpisanie na ten post. Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem podczas stosunku:(
rozumiem ze Twoja dziewczyna tez tego chce
![]() ![]() przy moim pierwszym stosunku tez byl bol, nie az taki zeby nie mozna bylo wejsc, ale bolalo, nie przerwalam jednak bo wiedzialam ze musze to przejsc zeby potem bylo dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mnie się nasówa myśl, że może Twoja dziewczyna ma infekcje grzybiczną - stąd to pieczenie...
Może lepiej niech się wybierze do ginekologa i on ewentualnie potwierdzi, bądź wykluczy tą możliwość.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Jeśli miałoby to podłoże psychiczne, to Twoja dziewczyna raczej nie odczuwałaby pieczenia. Uważam, że powinna iść do ginekologa, może to nic strasznego ale trzeba to sprawdzić
![]() no i niech się nie boi - ginekolog nie gryzie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
jezeli tez bardzo chce tego co Ty to powinna sie max rozluźnić .Jeżeli pieczenie jest bardzo duże to może powinna isc do ginekologa sie przebadać
asia27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
moze to byc tez problem braku nawilzenia (ślina lub zel K&Y), ale wizyta u ginekologa nie zaszkodzi.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Moja psiapsiólka też miała taki problem, konieczna byłą wizyta u ginekologa
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dokładnie. Przy pierwszym razie chyba raczej się odczuwa bardziej ból niż pieczenie. Oczywiście to kwestia indywidualna, wiele bowiem kobiet nie czuje żadnego bólu, a wiele wręcz przeciwnie, ogromny. O pieczeniu jednak nigdy nie słyszałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.