|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak zlikwidować zatarcia na zamszowych butach?
Na weselu miałam na sobie czarne zamszowe szpilki i jak to bywa podczas zabawy zatarłam je sobie w kilku miejscach. Są teraz takie widoczne jaśniejsze paski i brzydko to wygląda, więc chciałabym to zlikwidować. Znacie jakieś sprawdzone sposoby?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak zlikwidować zatarcia na zamszowych butach?
są do kupienia specjalne szczoteczki do zamszu. Mam taką dwustronną, z jednej strony jest włos, z drugiej guma. Jeśli ładnie je 'wyczeszesz' mogą choć troszkę lepiej wyglądać. Ja ze swoimi tak zrobiłam, choć do końca chyba nie da się z tym nic zrobić.
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jak zlikwidować zatarcia na zamszowych butach?
Nie wiem na ile ta metoda się sprawdza, ale czytałam gdzieś, a potem przyuważyłam także w Perfekcyjnej Pani Domu, że do śladów na zamszowych butach świetnie sprawdza się gumka do ścierania - taka szkolna, że tak powiem
![]() Ja nie stosowałam, ale koleżanka tak i była pozytywnie zaskoczona, choć to pewnie zależy jak mocne są to uszkodzenia, ślady itd, ale chyba warto spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.