![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
jesienna wymiana z Rena:)
1.lakier do paznokci inglot, biały nr 38, idealny do malowania końcówek przy frenchu, praktycznie cały – wymieniam, bo maluje paznokcie tylko odżywką - wymienione kaczina
2.Cienie bourjois effet lumiere, fiolety zużycie ok 10% najjaśniejszego odcienia, 2 ciemniejsze odcienie ledwie wyprobowane. Jest to odcien nr 49 violet imperial - wymieniam jednak wole naturalny makijaż. wymienione bajkopisarka 3. Krem tonujący nivea visage, odcień naturalny, użyty 2 razy, a więc praktycznie cały, daje ładny efekt, ale cóż z tego skoro dla mnie jest dużo za ciemny? 4. Odżywka do paznokci nail control spa, alessandro, o zapachu róży – zostało ok. 2/3 buteleczki, wymieniam bo mi nie pomaga. wymienione kasienka 5. Tusz do rzęs Nivea Maximpact – użyty kilkakrotnie, wymieniam, bo wole l’oreala volume shocking wymienione kasienka 6. krem brązujący do twarzy johnson holiday skin wersja dla skóry suchej, zostało ok. 60% z tubki 50ml - wymieniam bo musiałabym używać razem z balsamem brazujacym dla całego ciała (a mi się nie chce), więc leży i szuka nowej właścicielki 7. szampon l'oreal elseve, intensywne wygładzanie, nutrileum - praktycznie całe opakowanie - wymieniam, zupełnie mi nie przypadł do gustu 8. pianka do włosów, l'oreal studio line hot volume, technologia termowygładzanie, utrwala objętość, do stosowania z suszarką (ma system termoochrony) - opakowanie 200 ml, uzyta kilka razy, - wymieniam ostatnio nie mam czasu wogóle na modelowanie włosów, a i fryzura tego nie wymaga wymienione bajkopisarka 9. lakier do paznokci manhatan quick dry (zasycha w 60 sec), kolor intesywna czerwień, użyty kilkakrotnie - wymieniam, bo nie maluje juz paznokci 10.lakier do paznokci bladoróżowy French Manicure Pastel Rose, perfumowany, yves rocher, zużycie 1/3 - wymieniam, bo maluje paznokcie tylko odżywką - wymienione kaczina 11. lakier do paznokci biały French Manicure Pastel Blanc, perfumowany, yves rocher, zużycie minimalne - wymieniam, bo maluje paznokcie tylko odżywką - wymienione kaczina zapraszam poszukuje w zamian 1. wszelakich kosmetyków do nabłyszczania i regenerowania włosów 2. korektor na cienie pod oczami 3. balsamy do ciała 4. kremy do cery suchej 5. żele pod prysznic 6. z rzeczy nie kosmetycznych rozważę akcesoria, ozdoby oraz kosmetyki samochodowe - od niedawna ma własne 4 kółka lub coś co po prostu mi wpadnie w oko Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-10-13 o 19:57 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: jesienna wymiana z Rena:)
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() interesują mnie te dwie pozycje: 2. Cienie bourjois effet lumiere, fiolety a szczególinie 8. pianka do włosów, l'oreal studio line hot volume ! Może masz ochotę wymienić się na srebrne kolczyki lub miniaturową maskotkę szydełkową? zajrzyj do mnie i daj znać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=145563 Pozdrawiam, Ewa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
5. Tusz do rzęs Nivea Maximpact – użyty kilkakrotnie, wymieniam, bo wole l’oreala volume shocking 4. Odżywka do paznokci nail control spa, alessandro, o zapachu róży – zostało ok. 2/3 buteleczki, wymieniam bo mi nie pomaga Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=146305 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za:
2.Cienie bourjois effet lumiere, fiolety zużycie ok 10% najjaśniejszego odcienia, 2 ciemniejsze odcienie ledwie wyprobowane. Jest to odcien nr 49 violet imperial - wymieniam jednak wole naturalny makijaż.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-09-23 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie: L'oreal Dermo Expertise, tonik do skóry suchej i wrażliwej Hydra Confort, 200 ml, zostało 1/3 opakowania, data ważności: 23.03.2009
Garnier Skin Naturals, anty cellulitowe serum do ciała w kulce Anti-cellulite Rollerball, 125 ml, została 1/5 opakowania, brak daty ważności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do miniaturowych maskotek to umieram z ciekawości, ale nie znalazłam do nich linka w Twoim opisie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zajrzyj też do Kategorii "sprzedane maskotki" i do Zakładek, tam znajdziesz dużo przykładowych króliczków, jeśli któryś Ci się spodoba, zrobię Ci podobnego ![]() Pozdrawiam, Ewa |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos za
6. krem brązujący do twarzy johnson holiday skin wersja dla skóry suchej, zostało ok. 60% z tubki 50ml - wymieniam bo musiałabym używać razem z balsamem brazujacym dla całego ciała (a mi się nie chce), więc leży i szuka nowej właścicielki 7. szampon l'oreal elseve, intensywne wygładzanie, nutrileum - praktycznie całe opakowanie - wymieniam, zupełnie mi nie przypadł do gustu 8. pianka do włosów, l'oreal studio line hot volume, technologia termowygładzanie, utrwala objętość, do stosowania z suszarką (ma system termoochrony) - opakowanie 200 ml, uzyta kilka razy, - wymieniam ostatnio nie mam czasu wogóle na modelowanie włosów, a i fryzura tego nie wymaga |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() więc może mogłabyś mi zarezerwować cienie i piankę do poniedziałku? mam aktualnie 11 nowych maskotek, jak tylko zrobię fotki, wyślę ci na maila i zadecydujesz czy chcesz się wymienić, ok? za cienie i piankę chętnie oddam dwa królisie ![]() napisz do mnie PW, czekam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
lakier do paznokci inglot, biały nr 38, idealny do malowania końcówek przy frenchu, praktycznie cały oraz te do frenchu z yves rocher, znajdziesz cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
krem do twarzy Dermika Inspiracja, mam z wymiany, przeze mnie nie używany,ale jest prawie cały, PS: ten tusz co mam od Ciebie - sprawuje się świetnie ![]() Edytowane przez Rena Czas edycji: 2006-09-24 o 08:07 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Będe wdzięczna, jesli przetrzymasz do przyszlego tygodnia, az wyłożę dokładkę, wtedy może sobie coś dobierzesz, a jak nie znajdziesz to ja i tak chetnie wymienię się za sam tusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.