|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
szukam - moze ktos ma?
Sporzadzilam mala liste (pewnie w miare uplywu czasu bedzie sie rozszerzac) rzeczy, ktore chetnie przygarne - moze ktos ma i planuje rozstanie?
![]() - odzywka Loreal Absolut Repair - seria Matrix Amplify - Farouk Silk Therapy Shine On - paleta HR - 4 cienie+baza - Armani City Glam - peeling Estee Lauder Idealist Micro D - Sally Hansen krem do rak z retinolem - podklady Shiseido (jasne) - baza pod cienie Artdeco - brzoskwiniowy róż - baza pod podklad Chanela - dobry peeling do twarzy - cienie zloty, bez, braz - krem do rak Alessandro - dobry lakier do paznokci - bezowy - pryzmy Givenchy na wymiane to co w watku + ewentualnie moze sie cos innego wynajdzie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149727 Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2006-10-15 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: szukam - moze ktos ma?
Maggie, odpowiedziałam na Twój post w moim wątku, ale nie mam pewności, czy zajrzałaś
![]() Więc na wszelki wypadek zgłaszam się tutaj Ehem: Wczoraj i dzisiaj dołożyłam parę kosmetyków, może coś z tej dokładki wpadnie Ci w oko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.