|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Figura typu 'I'
Cały czas mam wrażenie, ze widziałam już gdzieś taki wątek, i nie chcę zakładać drugiego o tej samej tematyce, ale nie mogę znależć a do wyszukiwarki wklepałam juz wszystko co mi przyszło do głowy i nic nie znalazłam.
Jestem niziutką dziewczynką (mam 158 cm) i raczej już nie urosnę ![]() Jednakże nie to jest mój problem. Mam chłopięcą figurkę - mały biust, wąskie biodra. ![]() ![]() Ratują mnie trochę spodnie biodrówki z dość szerokimi paskami, które optycznie dodają mi trochę 'bioderek', ale poza tym kompletnie nie wiem jak mam się ubierać, zeby nabrać 'kształtow'. ![]() Macie może dla mnie jakies propozycje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Figura typu 'I'
podbijam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mysle ze wszelkie marszczenia w biuscie go uwypuklą, bolerko tez go fajnie podkresla.. a dalej to nie wiem, tez mam z tym problem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ile wy macie lat? Bo podejrzewam, że jesteście młodziutkie, więc spokojnie - figura zdąży wam się jeszcze kilka razy zmienić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
lat 19 to juz jest wiek, gdzie przynajmniej jakies zaczatki figury bylyby mile, tym bardziej, ze wiadomo jak wygladaja inne dziewczeta w moim wieku.... nawet tak niziutkie jak ja. Wzrost mi sie akurat nie zmieni, ale ta sylwetka to mnei za bardzo nie uszczesliwia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja tez mam taka drobna figure, tyle ze jestem troche wyzsza (166 cm). marszczenia napewno powiększają, poziome pasy też. nie wiem co jeszcze. mam 15 lat, ale nie sadze zeby moja figura za bardzo sie zmieni, zreszta wcale tego nie chce bo lubie swoja figure
![]() a co do bolerka to miałam sobie dzisiaj kupic ale zastanawiam sie jeszcze nad kolorem, wiec jutro kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
nie bardzo umiem ocenić jak poprawia mój wyglą bolerko, bo nie mam jakichś takich...obcislych rzeczy pod nie tylko takie srednio luzne i to nie daje efektu... musze sie za czyms rozejrzec...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
podbijam, może jakieś zdjątka a czym się rozglądać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
figura I czy i (z kropką)
![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
jeśle kropka to głowa to może być i małe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Tja -_-' ja założyłam taki wątek jakieś 2 dni temu -_-'
Nawet tam nie zaglądaj bo otrzymałam tylko 1 odpowiedź żeby nosić spodnie z wielgasnymi kieszeniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
No właśnie kiesznie mi nie na rękę, bo pupa to mój atut ( przynajmniej te wielkie odpadają...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez martucha_1 Czas edycji: 2008-10-15 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Myślę, że wzrost ma dużo do powiedzenia w tej kwestii. Mimo, że jestem szczupła nie mogę pozbyć się wrażenia, że przez tę figurę przypominam taki mały zbity w sobie kartofelek, a nie kobietkę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Mam taki sam problem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
14 lat? I ty się takimi rzeczami przejmujesz? Ja mam prawie 20, 176 cm wzrostu i małe A
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
No moja mama miała w talii 55 cm np. Mogłam sie w nią wrodzić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Neitka, też mam taką figurkę, jedynie 5 cm wzrostu więcej i nie poradzę Ci nic bo sama nie wiem jak się ubierać
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.