|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Glany KMM
Witam wszystkich. Po długich rozmyślaniach postanowiłam, że jako pierwszą parę moich glanów wybiorę KMM. Mam do was 2 pytania:
-czy te glany mozna kupić w sklepie stacjonarnym? Jeśli tak, to gdzie w Warszawie? - Jeśli nie, to jaki rozmiar mam zamówić w internecie? Noszę 38 w innych butach, chociaż podejrzewam że mam 37,5. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Glany KMM
Cytat:
Co do rozmiaru to zawsze mierzę stopę (są tutoriale w internecie: stopę płasko stawia się na kartce, zaznacza punkt najniżej na pięcie i najwyżej w palcach, mierzy odległość między), dodaję 0,5cm-1cm i porównuję z rozmiarówką producenta. Dla przykładu: Moja stopa ma 25cm, czyli przedział w jakim szukam rozmiaru glanów to 25,5cm-26cm. Czyli kupuję steele rozmiar 39 - 25,5cm, altercore 39 - 25,9cm (mniejszy rozmiar 25,1cm będzie za mały). Edytowane przez victorion Czas edycji: 2015-08-05 o 21:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziękuję! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zawsze najlepiej PRZYMIERZAĆ na żywo. Ja noszę 41, ale glany w tym rozmiarze były za duże. 40 za małe, 41 za duże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:40.