![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MISS DIOR CHERIE, ANGEL, AQUOLINA za kolorówkę!
No właśnie sorki za PW
![]() Bardzo bym chciała... - miniatura Angel Thierry'ego Muglera EDP - miniatura Voile de Ambre YR, ubytek 1ml - Angel Innocent Thierry Mugler - Angel Le Lys Thierry Mugler co prawda z Twojej listy to nic nie mam ale może skusiłabyś się np. na szminkę bourjois?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() - miniatura Angel Thierry'ego Muglera EDP - Biała Czekolada EDP Aquoliny, poj 150ml. Z wymiany z Kasiulką. Zapach ten jednak nam obu bardziej przypomina kokos i ananasa. Taka Pinacolada - mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka 5ml zapachu, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest pokryte wzorem pepitki. - Amor Amor eau fraiche Cacharel, 75ml/100 oraz próbki zapachów. Wyszperasz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]() Mam tez bazę pod podkład Lumene, z 20 ml została 1/3 (nie mniej), ważna do końca września 2006, ale tolerancja to jeszcze na pewno jakiś kawaŁ czasu, jej stan jest idealny ![]() Poza wish listą mam 2 nowe, nieotwierane masełka do paznokci Inglot-makadamia oraz oliwka z oliwek-są odżywcze i bardzo fajne ![]() Interesują mnie te próbki: - Angel Innocent Thierry Mugler - Angel Le Lys Thierry Mugler - Wish Chopard - Jungle Elephant Kenzo - MyQueen Alexander McQueen - Insolence Guerlain - Lolita Lolita Lempicka - Flowerbomb Victor&Rolf - Miss Dior Cherie Dior i miniatura Voile Ambre YR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam cień sypki Kryolan w kolorze cielistego beżu z iskierkami-2 razy użyty oraz burżuja róż bez wieczka taki brąz-mogę dać ci go w prezencie
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale niestety tak jak napisałam w PW nic nie wyszukałam dla siebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Końcówka bazy też mnie zainteresowała. Jest rozświetlająca czy utrwalająca makijaż? Co spodobało Ci się u mnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz może fotkę cienia?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozumiem że 6 próbek NUDE Dermablend tez chcesz? (1 saszetka starcza na całą twarz bez oszczędzania na 4-5 razy). Nie wiem ile próbek zapachów moge sobie za to wybrać... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, że nie odpisałam od razu na dzisiejsze Pw.
Jeśli mi się uda, to sprawdzę jutro dokładny kolor Unifiance. Rozświetlacz Maybelline jest wolny? No i te juicy tubki ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może gdybyś wyszukała jeszcze jakiś drobiazg to oddam wszystkie z Twojej listy ![]() Dermablend też chcę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Mam użyty kilka razy jedwab Farouk
![]() oraz te masełka Inglota oraz NOWĄ pomadkę ochronną inglota bezbarwną, cień Clinique neutralny jasny cielisty beżyk rozświetlający, zostało go 1/3 lub 1/4, na solidne spróbowanie, 5 ml Avene Hydrance 15 spf tubka NOWA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Daigee,
odpowiedziałam Ci w moim wątku ![]() Proszę o info, które cienie Cię interesują i czy mozesz zaproponować jakieś konkretne warunki wymiany? Czy też może wolisz poczekać i zobaczyć jakie propozycje jeszcze otrzymasz? Fotkami większości mojej kolorówki dysponuję i mogę wkleic do wątku zdjęcia tych cieni, które Cię u mnie zainteresowały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
mam 3 razy użyty tusz Estee Lauder -Ilusionist
nową-raz użytą paletkę potrójnych cieni -Patricia Milton nowy balsam perfumowany- GUCCI RUSH
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2006-10-29 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
W porządku. Cokolwiek to znaczy
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Nic z tych rzeczy mi nie odpowiada.
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
witaj wyrazam zainteresowanie zestawem miss dior. zajrzyj do mnie, moze w zamian zainteresowalyby cie odlewki jakis perfum.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...28#post2973228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak,rozswietlacz wolny ![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Pomyślę nad tą wymianą i dam znać. Nie wiem czy się zdecyduję.
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oprocz tego co w watkach mam jeszcze cien Clinique pojedynczy w kolorze sunkissed (cos miedzy rozowym a jasno pomaranczowym, taki lososiowy). Kilka razy uzyty, wersja gwp (0,8g). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Ponawiam moją ofertę, ponieważ nie uzyskałam żadnej odpowiedzi
![]() - miniatura Angel Thierry'ego Muglera EDP - mini zestaw Miss Dior Cherie oraz próbki: - Envy Gucci * - Miracle Forever Lancome - OH! Moschino* - Cinema YSL* - Pour Femme Lacoste - Angel Innocent Thierry Mugler - Angel Le Lys Thierry Mugler - Wish Chopard - Jungle Elephant Kenzo - Insolence Guerlain - Lolita Lolita Lempicka - Miss Dior Cherie Dior - Hot Ralph Laurent - Hypnose Lancome Znajdziesz coś? ![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Nie znalazłam nic
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Daigee,
mam jeszcze jeden cień Clinique'a, miniprodukt o gramaturze 1/3 pełnowymiarowego cienia (dokładnie 0,8 grama). Jest nowy, nawet nie testowany. Jak już sie zastanowisz, czy w ogóle chcesz wymienać swoje miniaturki zapachów na miniatury cieni/cienie, to podam Ci troche więcej szczegółow (niestety fotki tego cienia nie mam). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy istnieje możliwośc przesłania mi zdjęć tych kosmetyków na maila? - Estee Lauder Color Intensity Microline Powder Eyeshadow podwójne cienie kolor apricot i chocolate - raz maźnięte, - Estee Lauder Blush All Day - róż, kolor 04 pink cloud - pudełko z lusterkiem, nowy, - Clinique High Impact Eye Shadow - cień do powiek beżowy, perłowy, nowy, - Lancome cienie do powiek 4 kolory: matowa ciemna śliwka, matowy ciemny popiel, perłowy jasny popiel, perłowy jaśniejsza śliwka - używane, odcienie matowe zużycie ok 20%, perłowe minimalne zużycie,
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Dot.: *Volume Shocking, Dream Matte, Juicy Tubes, Physiogel...
Witaj zainteresowal mnie blyszczyk JT i podklad superfit clinique. znajdziesz cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post2974320 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.