|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odżywka i szampon do włosów blond
Czy mogłybyście polecić mi jakąś dobrą odżywkę i szampon do włosów blond (rozjaśnianie).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Odżywka i szampon do włosów blond
Szampon i odzywka to raczej włosów Ci nie rozjaśnią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Chodziło mi o to ,że już mam rozjaśniane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to moze poszukaj na KWC szamponów do wlosow po rozjasnianiu
![]() jesli ci to cos pomoze to: tu masz szampony z kategorii - do włosów suchych, zniszczonych i koloryzowanych (najlepsze) https://wizaz.pl/kosmetyki/thebest.php?kat=199 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Właśnie, zgadzam się z poprzedniczką też miałam rozjaśniane włosy i najlepiej kup sobie coś regenerującego do włosów suchych i zniszczonych. Mi najlepiej służył szampon Seboradin regenerujący, a z odżywek cudem okazał się Lotion Seboradin, regenerujący, też do włosów suchych i zniszczonych, taki w "psikaczu" bez spłukiwania. Nie wiem co dokładnie na nim pisało bo od jakiegoś czasu nie umiem go dostać w żadnym sklepie, ale naprawdę warto poszukać!
Z odżywek do spłukiwania oczywiście Henna Wax - można kupić w aptece, kup sobie tą dla blondynek, świetnie nawilża i (uwaga!) mi ładnie rozjaśniała włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.