|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuję pomocy :)
Cześć Wizażanki!
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał na wątkach emigrantek. Robię prezent dla chłopaka na urodziny. Zbieram filmiki z życzeniami od osób z różnych krajów. Nie mam za wiele znajomych, którzy są z innych krajów, ale pomyślałam, że może Wy takich macie Bardzo mi zależy na tym, żeby ktoś mi pomógł. Wystarczy tylko - wszystkiego najlepszego i imię mojego chłopaka
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Potrzebuję pomocy :)
Cytat:
. To juz lepiej wsród waszych wspólnych przyjaciół poszukaj
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wejdź na Google translator wpisz po polsku i przetłumaczy Ci na kilkadziesiąt innych języków. Nawet wymowę Ci poda (powie)
zamiast kłopotac innych ludzi. I sama mu własny filmik nagraj. Mi wstyd byłoby klopotac znajomych o nagrywanie filmiku dla totalnie obcych ludzi. |
|
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki jest pomysł, dzięki za ogromną szczerość. Akurat jesteś pierwszą osobą, której się to nie podoba. Już dziękuję za pomoc.
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie napisałam ze pomysł mi sie nie podoba. Podałam inny sposób który jest nawet bardziej interesujący bo to ma byc Twój prezent dla niego... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też ten pomysł wydaje się co najmniej dziwny, co to za przyjemność dostać życzenia od obcych ludzi. Samo założenie w sobie nie jest złe, ale właśnie jakbyś sama nagrała filmik w różnych językach.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Prosiłam Was o pomoc, a nie wyrażanie opinii nt temat
Tak i to nadal będzie mój prezent, wszystkie filmiki posklejam i na początku umieszczę życzenia ode mnie. To ma być na zasadzie, że cały świat składa życzenia.
TŻ 2011r. Edytowane przez zakrecona_pomarancza Czas edycji: 2013-06-19 o 16:53 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem ze chciałabys żeby to mówili obywatele tych państw, ci którzy się tam urodzili,ci korzenni? To chyba dosyć ciężkie do zrealizowania, mimo wszystko
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Tak chodzi mi o ludzi którzy się już tam urodzili. Nie powiem że to łatwe do zrealizowania, póki co mam 4 nagrania.
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Bardzo mi zależy na tym, żeby ktoś mi pomógł. Wystarczy tylko - wszystkiego najlepszego i imię mojego chłopaka

. To juz lepiej wsród waszych wspólnych przyjaciół poszukaj