|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pora na mnie. POMOCY! co z włosami?
Zwykle wiem czego chcem, ale teraz się poddaję. nie wiem co zrobic z włosami.
Lubię je jak są złoto blond i naturalnie zmierzwione z przedziałkiem na srodku, cos jak Kate Moss. tylko Kate nie ma takiej dużej twarzy i nosa jak ja ![]() a wygladam dobrze jak sa puszyste i podniesione, ale jak na zdjeciach widać, po połowie dnia wygladaja tak. sa oklapniete :| specjalnie wstawiam foty gdzie wygladam beznadziejnie zeby zobaczyc w ktorej fryzurze bede wygladac dobrze nawet jak wygladam brzydko heheh :P moze grzywka? :| jakas na bok czy coś... pomocyyy dziewczyny.... proszeee jak cos to dodam wiecej zdjec gdzie wyszlam normalnie hehe. no jakie wlosy do duzej twarzy :| |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pora na mnie. POMOCY! co z włosami?
szczerze nie wiem co Ci poradzic, bo na obu fotkach bardzo mi sie podobasz - z z wlosami zaczesanymi na bok i z ta opaska. Ladna kobietka z Ciebie
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
mi tez sie w obu podobasz ale moze taka grzyweczka na bok ale raczej tak dłuższa po prostu tak wycieniuj włoski zeby po daniu przedziałku nabok wyszła grzyweczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mi się podobasz na tym pierwszym zdjęciu. Bardzo dobrze Ci z grzywką taką na bok. Hmm... jedyne co bym zmieniła to może fryzurę. Pocieniowala bym ją.
Zwłaszcza wycieniowała wlosy przy twarzy. I wcale nie masz dużego nosa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
no ja juz nie wiem co robic :|
znudzilo mi sie troche. ja mialam kiedys wystopniowane tak bardzo mocno ze te u gory mialy z 10 cm tylko ale zapuscilam je. i juz mnie wkurzaja :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
a tak?
a macie moze jakies zdjecia fryzur Dody? bo ona miala wczesniej takie jak ja i chce zobaczyc czy teraz wyglada lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem w tym kolorze jest Ci bardzo ładnie. Fryzury nie zmieniałabym radykalnie, ale na Twoim miejscu podciełabym końcówki - zauważyłam, że są trochę przesuszone i zniszczone. A grzywka? Hmm masz niskie czoło więc raczej nie będzie potrzebna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podetnij końcówki. No i jak już wyżej napisałam możesz wycieniować włosy przy twarzy. Chociaż w takiej fryzurze jak ta ostatnia jest Ci bardzo dobrze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
dzieki dziewczyny za podbudowanie
![]() ale chyba pojde jutro do fryzjera jak nie spękam w ostatniej chwili hehe bo ja się boję podcinać końcówki :| zawsze mi 5cm obcinają ![]() i chyba wycieniuje włosy tak a'la grzywa na bok... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja zawsze pokazuję fryzjerowi o ile ma mi skrócić końce
![]() i nie ma problemu. A 5cm to wcale nie jest tak dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A ja bym cię widziała w brązie
![]() Taki ciepły mlecznoczekoladowy brązik, to by było coś, i grzywka na bok, super ![]()
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Fryzki Dody na prośbę. A może wiecie jak wytłumaczyc fryzjerce takie cięcie jak ma Doda ... ?
ps : jak chcecie wrzuce wiecej fotek.
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
swiezo po myciu suszeniu mam dokladnie takie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1159724325
ale potem sa takie jak na 1szej fotce mojej :P a mozesz wrzucic wiecej zdjec? jak ona ma jakas grzywe czy cos (jesli ma ;p) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
żeby nie było:
po umyciu ścinac to tamto? te z przodu? http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1123512948 tak o? aaa ja się boję zawsze... bo mi tak wolno rosną ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Napewno nieraz ci mowiono ze ladna z Ciebie dziewczyna jest,to odemnie tez to uslyszysz
![]() Jesli niechcesz duzo scinac to mozesz lekko wycieniowac z grzywka na bok,bo na prosto to niewiem jakbys miala z ukladaniem grzywki,ale mysle ze wygladalabys ok.Zalaczam kilka propozycij ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Moderator
|
cd;
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
jejQ Anarchia śliczna jestes
![]() ale ok... co do wlosow... wg mnie ładnie jest wszystko,mozesz troszkę wycieniowac...i tyle....tez mam wycieniowane i sie puszą dzieki temu ;p pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
jak chcecie wiedziec to teraz doda ma grzywke opadajaca na czolo nie na bok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Niestety tylko jedno znalazłam, jak będe miała więcej na pewno wrzuce
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Przede wszystkim obetnij je i to z 10 cm co najmniej,sa strasznie zniszczone i przez to wlosy sie nie ukladaja,a krotsze beda na pewno bardziej puszyste,bedzie ich optycznie wiecej.
No i pewno odrosną a pół roku do tej długości,ale zaopatrzyłabym się w profesjonalne ,mocne odżywki do tlenionych włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.