|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Buty Pumy
W wrzesniowym avanti pokazywane były adidasy. Spodobała mi sie jedna z par butow Pumy na rzepy. NIestety nigdzie ich nie moge spotkac. Czy nie wiecie gdzie można je kupic???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Buty Pumy
Te za 189zl???? Nigdzie nie widzialam.Moze dlatego,ze nie rzucily mi sie w oczy,bo mi sie one nie podobaja.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Nie macie może zdjęcia tych butów? Z chęcią bym zobaczyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja do butów pumy nie jestem zbytnio przekonana :P, z tego co wiem, to szybko sie niszczą
![]() Radze znaleźć sobie cos podobnego np. NIKE lub Adidasa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Kurcze jak znajde te gazete to dam zdjecie. kosztowały ok 300 zł. Były czarne z szarymi wstawkami na rzepy. W łodzi w galerii sa owszem ale meskie a o damskich nikt nie słyszał. Ale moze tylko w łodzi a w innych miastach sa???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nie zgadzam sie ze buty puma szybko sie niszcza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
La Moderatoiure
|
Zobacz na allegro, tam jest duzo pum
![]() ![]() A co do wytrzymałosci pum to są Ok, tylko jak dla mnie nie wygodne...ogryzają mnie pięty w nich (piszę o zamszowych). Wolę Nike, ale z kolei Pumy sa ładne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio na allegro kupiłam takie. Są troche za małe.
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Tiaaaaaa,Adidasa buty mam niecałe pół roku i z przodu odwala sie podeszwa,niedlugo bedzie dziura...i na pięcie pod spodem tez wyciera sie podeszwa,jest juz taka cieniutka ze niedlugo bedzie przesiakalo...Użytkowalam je normalnie,zadne buty tak szybko mi sie nie zniszczyly.Są one z dodatkiem zamszu (w srodku troche i paski po bokach zamszowe i na pięcie...strasznie się farbuje ten zamsz i po kilku dniach jest juz granatowy od dzinsow...).Dalam wtedy 270 i zaraz musze kupowac nowe...Buty Adidasa?NIGDY WIĘCEJ!!Teraz poluje na nike.
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zawsze trzeba tez sie liczyc z tym, ze jesli kupujemy buty zalozmy z allegro za 150 zl gdzie w sklepie kosztuja prawie 400 to nie ma co sie ludzic ze sa to buty oryginalne. Nie mozemy wtedy wymagac zeby byly one bardzo wygodnie i nie wiadomo jak wytrzymale.
Ines-ka Mam takie same butki w domu i one sie rozejda, przynajmniej moje sie rozeszly, tylko jak na moje oko te butki tez nie sa oryginalne wiec nie recze, ze beda wygodne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Ja kupilam oryginaly ze sklepu i sa wytrzymale? Nie...
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mysiamysia mowilam o pumach, bo z innymi firmami nie mialam doczynienia wiec sie nie wypowiadam.
![]() Nie wiem wlasciwie od czego to zalezy no bo skoro jest jakas firma dajmy na to adidas to jak ona zajmuje sie produkcja butów to wydawaloby sie, ze wszystkie sa wytrzymale albo wszystkie nie. A tu tak dziwnie jak opinie sa tak rozne.. Ale wydaje mi sie, ze do tej pory wlasnie firma puma zbiera najwiecej pozytywnych opini. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.