Buty Pumy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-12, 21:23   #1
buziasia
Raczkowanie

Question

Buty Pumy

W wrzesniowym avanti pokazywane były adidasy. Spodobała mi sie jedna z par butow Pumy na rzepy. NIestety nigdzie ich nie moge spotkac. Czy nie wiecie gdzie można je kupic???
buziasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-13, 13:16   #2
moorfina
Rozeznanie

Dot.: Buty Pumy

Te za 189zl???? Nigdzie nie widzialam.Moze dlatego,ze nie rzucily mi sie w oczy,bo mi sie one nie podobaja.
moorfina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-13, 14:35   #3
oluśkaaaaa
Rozeznanie

Nie macie może zdjęcia tych butów? Z chęcią bym zobaczyła
oluśkaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-13, 14:40   #4
bawetti
Raczkowanie

Ja do butów pumy nie jestem zbytnio przekonana :P, z tego co wiem, to szybko sie niszczą ).

Radze znaleźć sobie cos podobnego np. NIKE lub Adidasa ) bo przynajmniej wytrwalsze sa:pp POZDRo
bawetti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-14, 19:52   #5
buziasia
Raczkowanie

Kurcze jak znajde te gazete to dam zdjecie. kosztowały ok 300 zł. Były czarne z szarymi wstawkami na rzepy. W łodzi w galerii sa owszem ale meskie a o damskich nikt nie słyszał. Ale moze tylko w łodzi a w innych miastach sa???
buziasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-14, 21:09   #6
Camarilla
Zakorzenienie

Nie zgadzam sie ze buty puma szybko sie niszcza Jedne mam od 2 latach. Do dzisiaj wygladaja prawie jak nowe. Prawie bo sa z bialej skory i oczywiste jest ze maja zagiecia, ktory nie da sie juz zliwidowac. Kolejne pumy sa czarne z zamszu mam je narazie rok i tez sie genialnie trzymaja. W dodatku sa bardzo wygodne. Uwazam ze sa warte ceny.

Camarilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-15, 11:12   #7
La Monica
La Moderatoiure

Zobacz na allegro, tam jest duzo pum Nie wiem przypadkiem czy te na rzepy to nie wersja Ferrari Koło 300-400 zł napewno kosztują.
A co do wytrzymałosci pum to są Ok, tylko jak dla mnie nie wygodne...ogryzają mnie pięty w nich (piszę o zamszowych). Wolę Nike, ale z kolei Pumy sa ładne i dośyć drogie...dobrze że nie musze za nie tyle płacić

Gotuję
La Monica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-15, 13:57   #8
Ines-ka
Zakorzenienie

Ja ostatnio na allegro kupiłam takie. Są troche za małe. Ale bardzo ładne no i zapłaciłam niecałe 200zł. Reeboka są najwygodniejsze (wg. mnie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 131522466.jpg (39,3 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5b_1.JPG (19,9 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 28_1.JPG (21,8 KB, 20 załadowań)
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-15, 14:01   #9
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bawetti Pokaż wiadomość
Ja do butów pumy nie jestem zbytnio przekonana :P, z tego co wiem, to szybko sie niszczą ).

Radze znaleźć sobie cos podobnego np. NIKE lub Adidasa ) bo przynajmniej wytrwalsze sa:pp POZDRo
Tiaaaaaa,Adidasa buty mam niecałe pół roku i z przodu odwala sie podeszwa,niedlugo bedzie dziura...i na pięcie pod spodem tez wyciera sie podeszwa,jest juz taka cieniutka ze niedlugo bedzie przesiakalo...Użytkowalam je normalnie,zadne buty tak szybko mi sie nie zniszczyly.Są one z dodatkiem zamszu (w srodku troche i paski po bokach zamszowe i na pięcie...strasznie się farbuje ten zamsz i po kilku dniach jest juz granatowy od dzinsow...).Dalam wtedy 270 i zaraz musze kupowac nowe...Buty Adidasa?NIGDY WIĘCEJ!!Teraz poluje na nike.

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-15, 16:57   #10
Camarilla
Zakorzenienie

Zawsze trzeba tez sie liczyc z tym, ze jesli kupujemy buty zalozmy z allegro za 150 zl gdzie w sklepie kosztuja prawie 400 to nie ma co sie ludzic ze sa to buty oryginalne. Nie mozemy wtedy wymagac zeby byly one bardzo wygodnie i nie wiadomo jak wytrzymale.
Ines-ka Mam takie same butki w domu i one sie rozejda, przynajmniej moje sie rozeszly, tylko jak na moje oko te butki tez nie sa oryginalne wiec nie recze, ze beda wygodne.

Stary 2006-10-15, 17:01   #11
mysiamysia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Camarilla Pokaż wiadomość
Zawsze trzeba tez sie liczyc z tym, ze jesli kupujemy buty zalozmy z allegro za 150 zl gdzie w sklepie kosztuja prawie 400 to nie ma co sie ludzic ze sa to buty oryginalne. Nie mozemy wtedy wymagac zeby byly one bardzo wygodnie i nie wiadomo jak wytrzymale.
Ja kupilam oryginaly ze sklepu i sa wytrzymale? Nie...

"Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę...
Pcha nas ku lepszemu...
Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..."

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349
Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam
!14 stycznia dokładka!
!odpisuj u mnie!

mysiamysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-15, 17:05   #12
Camarilla
Zakorzenienie

Mysiamysia mowilam o pumach, bo z innymi firmami nie mialam doczynienia wiec sie nie wypowiadam.
Nie wiem wlasciwie od czego to zalezy no bo skoro jest jakas firma dajmy na to adidas to jak ona zajmuje sie produkcja butów to wydawaloby sie, ze wszystkie sa wytrzymale albo wszystkie nie. A tu tak dziwnie jak opinie sa tak rozne.. Ale wydaje mi sie, ze do tej pory wlasnie firma puma zbiera najwiecej pozytywnych opini.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości