|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poszukuję tuszu wydlużającego i podkladu -> w zamian markowe ubrania: Reserved, H&M
Tak jak w tytule poszukuję :
-> Tuszudo rzęs : -wydlużającego , - kolor czarny, - najlepiej z bialą bazą ( Bourjois Coup de Theatre mile widziany ![]() -> podkladu - do średniej karnacji - do mieszanej lub tlustej cery - średnio lub wysokopólkowy na wymianę mam: mode i markowe ubrania Reserved , H&M , tuniki , biodrówki Reactive: zapraszam do mojego wątku : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149598 kosmetyki : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=150884 Edytowane przez whitebeth Czas edycji: 2006-10-13 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
🦄
|
Dot.: Poszukuję tuszu wydlużającego i podkladu -> w zamian markowe ubrania: Reserved, H&M
Wyjrzałam u ciebie fajne kolczyki no i masz masę fajnych bluzek. Zajrzyj do mnie- poza wątkiem mam jeszcze taką szarą kurteczkę Greenpointa, rozm 36, nienoszoną i perfumy Extraordinary.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Poszukuję tuszu wydlużającego i podkladu -> w zamian markowe ubrania: Reserved, H&M
Witaj,
podoba mi się ta bluzeczka: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1160055008 na wymiankę mam podkład Clinique Perfelcty Real Make-up, odcień 18 (do średniej karnacji, lekko opalonej, ale nie bardzo ciemnej) dla cer normalnych/mieszanych, tłustych oraz tusz do rzęs Diordhow czarny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuję tuszu wydlużającego i podkladu -> w zamian markowe ubrania: Reserved,
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukuję tuszu wydlużającego i podkladu -> w zamian markowe ubrania: Reserved,
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
w takim razie bylabym zainteresowana obiema rzeczami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
napisałam u Ciebie w wątku ciuszkowym, że mam dużo podkładzików i 2 tusze, róż, wszystko markowe-zerknij
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
up!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Hej zajrzyj do mnie mam tuszi podkład, interesuje mnie sweter Sliwkowy Reserved http://www.wizaz.pl/forum/showthread...39#post2860739
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
Witaj, spodobało mi się u Ciebie kilka ciuszków. Mam na wymienę czarny tusz z białą bazą Isa Dora. Mam go z wymiany, jest świerzy i mokry. Ja użyłam go ze dwa razy, ale nie mam czasu na zabawy z bazą, więc chętnie go oddam. Plus to co w wątku u mnie.
6.Turkusowy top w paski -w marynarskim stylu H&M , rozmiar 36 19. kardigan RESERVED, kolor śliwka , rozmiar S -wymienie tylko na coś z listy poszukiwanych rzeczy w 1 poście , kosztowal 120 zl i jest w idealnym stanie 30. pasek pleciony 31. spódnica jeansowa biodrówka New Look , rozmiar S 32. Spódnica lniana Vila , rozmiar 38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Czyli rozumiem, że za bluzeczkę chciałabyś obie rzeczy? Dla mnie to trochę za dużo...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
ten true match to jakis bardzo jasny odcien? jest bardziej zoltawy czy różowawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2874918]Witaj, spodobało mi się u Ciebie kilka ciuszków. Mam na wymienę czarny tusz z białą bazą Isa Dora. Mam go z wymiany, jest świerzy i mokry. Ja użyłam go ze dwa razy, ale nie mam czasu na zabawy z bazą, więc chętnie go oddam. Plus to co w wątku u mnie.
6.Turkusowy top w paski -w marynarskim stylu H&M , rozmiar 36 19. kardigan RESERVED, kolor śliwka , rozmiar S -wymienie tylko na coś z listy poszukiwanych rzeczy w 1 poście , kosztowal 120 zl i jest w idealnym stanie 30. pasek pleciony 31. spódnica jeansowa biodrówka New Look , rozmiar S 32. Spódnica lniana Vila , rozmiar 38[/QUOTE] jestem zainteresowana tuszem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
nie on nie jest jasny..nie jest rózowawy-jest dla chłodnej cery-bezowy.sredni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
nie ma problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Top H&M i spódniczka jeansowa. Może oprócz tuszu wybierzesz coś z mojego wątku, tak, żeby było sprawiedliwie za te obie rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2877658]Top H&M i spódniczka jeansowa. Może oprócz tuszu wybierzesz coś z mojego wątku, tak, żeby było sprawiedliwie za te obie rzeczy?[/QUOTE]
bylabym zainteresowana jeszcze :Beauty Milky Jogurtowy Mus do Ciała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
OK. nie ma sprawy, mogę się wymienić na te obie rzeczy, ale wydaje mi się, że to wciąż za mało za oba ciuszki. Może coś jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2880602]OK. nie ma sprawy, mogę się wymienić na te obie rzeczy, ale wydaje mi się, że to wciąż za mało za oba ciuszki. Może coś jeszcze?[/QUOTE]
![]() ok moze jeszce cos z tego : - H&M błyszczyk bezbarwny z drobinkami. - Lirene Beauty Care Peeling drobnoziarnisty. NOWY. NIEUŻYWANY. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
to może błyszczyk, gdyż peeling już zerezerwowała inna wizażanka i nie wiem, czy się zdecyduje. To co, adresy na PW?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;2883374]to może błyszczyk, gdyż peeling już zerezerwowała inna wizażanka i nie wiem, czy się zdecyduje. To co, adresy na PW?[/QUOTE]
poslalam PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
up!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
podklad mam Isa Dora Hydraigh-zagladnij do mojego watku-tam szczegoly
Chetnie za niego cos u ciebie wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.