|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
nowe i mało uzywane... oddam w dobre ręce :)
poszukuje kosmetykow (probek, resztek cokolwiek) do pielegnacji wlosow zniszczonych zabiegami fryzjerskimi, wypadajacych lub kreconych oraz kremow do skory alergicznej suchej (dermedic, lpr, avene - moga byc probki, resztki itp)
a mam do 'oddania' (wszytskie kosmetyki maja aktualna date waznosci) nowe: Faberlic: AC1 - Aroma collection - mleczko do demakijazu - do kazdego rodzaju cery pojemosc 150 ml (cena katalogowa 30,00 zł) AC9 - aroma collection - rozswietlajacy krem na dzień pojemnosc 40ml (cena katalogowa 30,00 zł) AC12 - aroma collection - krem na noc ultra-komfort pojemnosc 40ml (cena katalogowa 30,00zł) Avon dezodroant w kulce Pure blanca (w starym wydaniu) troche uzywane: Faberlic: Q2 - tonik z wyciagiem roslinnym - 150 ml zuzycie 50% S2 - tonik łagdzący - zmniejsza podrazeniania pojemnosc 150 ml (cena katalogowa 31,00 zł) - zuzycie 50% Avon krem pure pore fection - pojemnosc 50 ml, zuzycie 30% Neutrogena balsam do ust baume levres fluide - pojemnosc 15 ml zuzycie 50% Edytowane przez Wisnia Czas edycji: 2006-11-18 o 16:21 Powód: błedy w opisie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: nowe i mało uzywane... oddam w dobre ręce :)
Może u mnie coś?Mam jakieś miniaturki i próbki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za brak odpowiedzi ale troche bylam zagoniona.
Wiesz znalazlam pare drobiazgow, ja napisze co mnie interesuje a Ty mi odpiszesz co bys chciala i czy pasuje Ci wymiana za moje kosmetyki ![]() 11.LRP,Toleriane Riche z wodą termalną,kojący krem ochronny,skóra szczególnie wrażliwa,sucha.poj.2ml. 13.Dermedic Effectival ,skóra wrażliwa,sucha ,normalna po 25roku,regenerujący krem odżywczy. 2sztuki. 14.Dermedic,Effectival,12 UVB\UVA,skóra wrażliwa po 25roku,idealna baza pod makijaż. 15.Dermedic Angio Expert krem wzmacniający regulujący mikrokrązenie,wzmocnienie naskórka i naczyń. 21.Vichy ThermalFix UV,krem dogłebnie nawilżający o działaniu ochronnym,zawiera Filladyn oraz ekran przeciw promieniowaniu UV i zanieczyszczeniom powietrza SPF 20,poj.1,5ml. 31.Redermic La Roche Posay-przeciwzmarszczkowy krem ujędrniający,2 saszetki po1,5ml. To czekam na Twoja decyzje ![]() pozdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesowałyby mnie któreś z tych :
FM3 - krem peeling do glebokiego oczyszczania (oczyszcza porym, zapobiega powstawaniu zaskornikow i wypryskow) pojemosc 50 ml (cena katalogowa 18,00 zł) SPA6 - zel pod przysznic o zapachu czekolady troche uzywane: Faberlic: Q6 - scrub oczyszczajacy zawiera wyciag z ogorka i granulki z pestek oliweki pojemnosc 50ml (cena katalogowa 18,00zł) - uzyty 2 razy Co mogłabyś oddać za te ode mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zielona, szczerze mowiać to moge spokojnie oddac te wymienione kosmetyki za to co ja wypisalam z Twojej listy ![]() U mnie to stoja te kosmetyki na polce a dostalam je w prezencie od firmy a nie uzywam ich więć chetnie sie wymienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Napisz mi w takim razie adres na PW,jutro będę niedaleko poczty całodobowej więc od razu wyślę poleconym priorytetem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.