|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Resztki ze starego watku wymienię :)
Witam
Chętnie wymienę na coś innego moje drobiazgi ![]() Interesuje mnie na wymiane: perfumy, puder prasowany Givenchy,profesjonalne maski i odzywki do włosów zniszczonych,farbowanych, podkłady wysokopólkowe do cery normalnej, mieszanej-jasne Mam do zaoferowania - Valentino V z 50 ml zostało ok.40 -NINA RICCI NINA z 30 ml została połowa - oddam za coś naprawde fajnego -Celine CELINE Edt z 50 ml zostało ok.połowy - ładne ale za bardzo kojarzą mi się z Allure za którymi nie przepadam -Opium meskie miniatura z 7 ml ubytek ok.0,5 ml A to najchetniej oddam razem, za jakiś drobiazg kosmetyczny: -puder Lentheric Feather Finish Misty Beige 03 - raz przetestowany -konturówka do ust DIOR-a - czerwona - kilka razy temperowana -Błyszczyk Golden Rose Lip Gloss Zapraszam ![]()
Jestem za, a nawet przeciw... Edytowane przez Spook Czas edycji: 2006-10-17 o 07:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Resztki ze starego watku wymienię :)
juz kiedys cie meczyłam-oddam duzo za double wear
![]() czy cos cie interesuje.. i czego potrzebujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Witaj
brit podał mi się, ale w tamtym roku -poużywałam i chyba na razie do niego nie wróce ![]() pozdrawiam kasia
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
hej ty kiedys do mnie pisalas tylko juz nie pamietam co chcialas, nie zauwazylam ze masz podklad double wear. tylko czy moglbys mi cos wiecej na jego temat napisac bo ja nie mam zadnej fotki(tzn ile sie zostalo i czy ten kolorek jest bardzo jasny? bo ja szukam jasnego ale nie trupiego. moj aktualny watek to:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151620 prosze odpisz u mnie lub na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.