|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam... dopiero 13 lat, ale mam niestey problem.. Od kąd przyszłam do gimnazjum poznałam jednego chłopaka, jest to przyjaciel moich przyjaciółek i teraz też mój przyjaciel. Po jakimś czasie zakochałam się wnim i on we mnie też. Obydwoje o wszystkim wiemy. Ale rozmawiamy na gadu gadu. Tam mówimy sobie o wszystkim. Raz byliśmy na spacerze. I w sumie to obydwoje wiemy że jestesmy razem, ale nie umiemy rozmawiać w szkole chociaż strasznie tego chcemy. Prosze pomóżcie. Może macie jakies rady jak do niego podejść i zacząć rozmowę. Chciałabym żebyśmy zachwowyali się przy sobie noramalnie i żebyśmy się nie wstydzili. Liczę na waszą pomoc...
Edytowane przez rachelka93 Czas edycji: 2007-03-12 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pocałunki.
Dymne.
Przepraszam, ja wiem ze jestes mlodziutka, ze moze ja jakos nieodpowiednio podchodze do tego problemu... ale no... nie ja nie umiem sie powaznie ustosunkowac do takie problemu zwlaszcza umieszczonego na forum pomiedzy pomiedzy hm..powazniejszymi? nie myslalas o uzyskoaniu pomocy na forum gdzie spotkasz wiecej rowiesnikow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pocałunki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: obydwoje jesteśmy niesmiali..
to ja się lepiej.. wycofam z 'forumowania'
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Nie wiem w którym wątku odpisać na Twoje 2 pytania. Ale padło na ten
![]() Co do całowania, o którym piszesz w innym wątku... Rachelko93 oboje jesteście młodymi osobami. Dopiero zaczynacie wkraczać w etap emocji i uczuć. Myślę, że jeśli chcesz pocałować swojego chłopaka, to po prostu przejmij inicjatywę i zrób to. Najlepiej w jakiejś miłej, romantycznej atmosferze np. jak będziecie siedzieli blisko siebie, obejmowali się. On zapewne też czuje sie nieswojo w tych nowych sytuacjach. Odrobinka cierpliwości i odpowiedni nastrój na pewno Wam pomogą zacieśnić więzy. A co do drugiego problemu. To może znajdź jakiś pretekst by podejść. Np. poproś o wytłumaczenie czegoś z lekcji itp. Skoro jednak rozmawiacie swobodnie na gg to może ustalcie sobie jakie będą Wasze relacje w szkole. Wystarczy w końcy zwykła rozmowa. Nie musicie afiszować się przed całym światem, że łączy Was coś więcej. Wg mnie tak nawet jest lepiej. Nikt Wam potem nie będzie dokuczał. Ja jestem na zupełnie innym etapie emocjonalno - uczuciowymi nie wiem, czy moje rady cokolwiek wniosą, ale życze powodzenia. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się zrażać do forum. Dziewczyny nie są takie groźne na jakie wygladają. ![]() Wizażanki proszę się nie nabijać. Poza tym wszystko przychodzi z wiekiem i nie ma co się stresować. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Droga Rachelko, myślę że najpierw powinniście zacząć od małych kroczków.
Na razie i on i Ty jesteście chyba zbyt nieśmiali na pocałunki. Najlepiej najpierw poznajcie się lepiej, przebywajcie ze sobą, zobaczysz to zbliży Was bardziej do siebie i spowoduje że będziecie się krepować swojej obecności coraz mniej. Pocałunki myślę, że nastąpią naturalnie, nie ma się co spieszyć ![]() Powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Głowa do gory, piers do przodu i ruszaj!!
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Naprawde Wam dziękuje..
a jak pójdzie jeszcze napisze ![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wykorzystaj również kontakt wzrokowy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.