|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Moje beznadziejne oczy
Cześć chciałam się was poradzić czy może któraś z was ma jakiś pomysł na makijaż dla mnie. Mam okropne oczy do malowania, widoczy jest u mnie tylko tusz na rzęsach, nie ważne jak bym się pomalowała i tak nic nie widać bo moje powieki zasłaniają wszystko. Jak robie kreski eyelinerem to ich nie widać i ścierają się dosyć szybko. Lubie się malować cieniami ale efektu i tak nie widać chyba że zamknę oko. Cieni mogę używać tylko z bazą pod bo inaczej szybko się wałkują.
Pomóżcie, bo nie wiem już jak się malować w załączniku dodałam zdjęcie oka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje beznadziejne oczy
Może tasiemki do powiek ci pomogą?
http://www.alinarose.pl/2013/02/tasi...nowe-wosy.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Musisz poogladac filmy z makijazami na youtube, które wstawiane sa przez Japonki/Chinki. Maja podobne powieki do Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Myślę że ładnie Ci z samym tuszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Masz cudowne, typowo azjatyckie oko - zazdroszczę
![]() Fajnie wyciągnięty eyeliner z dobrym tuszem to super opcja ale każda z Nas lubi bawić się cieniami, więc po prostu musisz wynosić makijaż ponad powiekę ruchomą. Wstawię Ci kilka zdjęć makijażu, jeśli będziesz chętna na więcej to dawaj znać ![]() PS: nie wiem czy lubisz ale na jakieś specjalne okazje polecam Ci również sztuczne rzęsy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;47133833]Musisz poogladac filmy z makijazami na youtube, które wstawiane sa przez Japonki/Chinki. Maja podobne powieki do Ciebie.[/QUOTE]
Ja też polecam Ci zajrzeć na YT ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Masz naprawdę piękne oczy *.* zgadzam się z poprzedniczką, że ładnie Ci w samym tuszu, jednak możesz pooglądać na yt jakieś makijaże na większe wyjścia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuje wam dziewczyny za podpowiedzi i za miłe słowa, aż się zdziwiłam że komuś mogą się podobać moje oczy już o zazdrości nie wspomnę
![]() ![]() Edytowane przez muddleska Czas edycji: 2014-07-04 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Śliczne masz te oczy. Typowo azjatyckie. Inne, a to co inne kusi i przyciąga
![]() Ile masz lat? Rzeczywiście masz bardzo zadbaną skórę pod oczami. Jesteś w 100% Polką czy masz jakieś zagranicze korzenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mam 22 lat i jestem 100% Polką, rodzice mają normalne oczy tylko ja taki wyrzutek, jedynie kolor oczu mam po mamie a kształtu nie odziedziczyłam po nikim z rodziny (romansu też żadnego nie było jak by co
![]() Edytowane przez muddleska Czas edycji: 2014-07-05 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.