|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zżółknięta wełna POMOCY!!!
Szukałam w wyszukiwarce i nie ma takiego czegos a jesli jest to z gory przepraszam za moja popsuta wyszukiwarke
Kochane moj Tż wyprał sobie bielutki sweterek i nagle zrobił się zółty nie mam pojęcia dlaczego on sam nie wie co tam jeszcze prał, byc moze od czegoś zafarbowało ma któraś sposob na to by go wybielic?? pomocy sweterek nie byl tani i jest bardzo ladny szkoda go ... pozdrawiam
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zżółknięta wełna POMOCY!!!
nie mowice ze zadna nie moze mi pomoc ... przeciez go do wybielacza nie wrzuce
a moze?! .... heeeelp!!!
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zżółknięta wełna POMOCY!!!
Ja stosuję amoniak do odzyskania bieli,w przypadku tkanin dla których wybielacz nie jest wskazany.
Ale z wełną tego nie robiłam,bo nie miałam takiej potrzeby.Więc jak chcesz-zaryzykuj na swoją odpowiedzialność.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

Kochane moj Tż wyprał sobie bielutki sweterek i nagle zrobił się zółty nie mam pojęcia dlaczego on sam nie wie co tam jeszcze prał, byc moze od czegoś zafarbowało ma któraś sposob na to by go wybielic?? pomocy sweterek nie byl tani i jest bardzo ladny szkoda go
... pozdrawiam