|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 | |
Raróg
|
Witamy na nowym podforum :)
...a właściwie zreorganizowanym; trochę tu jeszcze nieposprzątane, ale to kwestia paru dni
![]() Intymne zostało podczepione pod Plotkowe ![]() Linki dotyczące przesunięć nie są zostawiane, byłoby ich po prostu zbyt dużo; na pewno każdy znajdzie swój wątek przez Panel Użytkownika ![]() Pozdrawiam i miłego buszowania już wkrótce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Witamy na nowym podforum :)
![]() ![]() ![]() Bardzo się ciesze. Nareszcie się doczekałyśmy!!!!
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
no ja też z forum Kultura bardzo bardzo się cieszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Fantastycznie
![]()
![]() |
#5 | |
Raróg
|
Babciu Weatherwax, Daenerys - bardzo Wam dziękuję za linki!
![]() Przenosiny zakończone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
i bardzo dobrze!!!!! Wizażanki na pewno mają setki kulturowych pomysłów i idei godnych przedyskutowania na takowym forum
![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Moze wreszcie podyskutujemy o sztuce :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Ojej! To ja chyba nie tu gdzie trzeba napisalam.Jak moge to przesunac na plotkowe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Oooo!! No i doczekalam sie!!
![]()
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Minelo 8 miesiacy i widze, ze forum rozkwita....
![]() To moj ulubiony kacik, uwielbiam tu wpadac, choc czesto nie wypowiadam zachytu, lecz toz to studnia nowych pomyslow i drog. Jestem stasznie szczesliwa, ze to istnieje, bo skaczac z roznych tego typu wreszcie znalazlam swoje forum bedace podforum jednego z najcudowniejszych miejsc w sieci... ![]() Laura, dziekujemy za czuwanie nad wszystkim.... ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raróg
|
Dzięki za przemiłe słowa
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Sprawy sercowe z mężczyznami.
Jak mam rozumieć zachowanie mężczyzny,który na początku znajomości bardzo sie starał(kino,kolacja w hiszpańskiej restauracji,romantyczna randka nad stawem,za wszystko on oczywiście płacił),dużo opowiadal mi o sobie,przedstawil swoim najblizszym kumplom,po czym przyszedł okres,w którym też się spotykamy,pisze do mnie,co slychac,kiedy sie spotkamy,ale mam wrażenie,że to już nie jest to samo co na początku znajomości,ostatnie 2 spotkania aranżowałam sama,gdzie przy jednym odwołał je,twierdząć,że ma na rano do pracy i musi wstać,dodatko jest bardzo zmęczony i czy nie możemy tego przełożyć na jutro.Dodam jeszcze,ze wcześniej snuł plany typu,o do tej restauracji pójdziemy następnym razem,tutaj musimy przyjść na wiosnę.Oczywiśćie jest chłopakiem,który ponad wszystko stawia studia i pracę,aczkolwiek wcześniej dostawałam sms-y z porannym "Dzień dobry",teraz jak napisze 2 razy w tygodniu,to jest sukces.Może to też jest spowodowane tym,że kończy robić licencjat w tym roku,aczkolwiek to zachowanie jest dziwne.POMÓŻCIE ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
chyba pomyliłaś wątki i działy...
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.