|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Z zapytaniem...
Witajcie Wizazanki.
Forum o paznokciach obserwuje juz od jakiegos czasu i zauwazylam, ze jestescie bardzo surowe i mocno krytykujecie dziewczyny, ktore bez kursu przedluzaja paznokcie metoda zelowa badz akrylowa. Dlatego nasuwa mi sie takie pytanie, ktore jest bezposrednio zwiazane ze mna i moja praca z paznokciami. Od ponad roku przedluzam paznokcie metoda zelowa i teraz chcialabym Was sie zapytac czy kurs, ktory ukonczylam jest, ze tak powiem dla was 'wystarczajacy' abym mogla wystawic swoje prace na forum i nie zostac skrytykowana. Przed rozpoczeciem pracy przy pzanokciach przez miesiac, co weeknd <piatek, sobota, niedziela>chodzilam do kosmetyczki, ktora juz x-lat zajomowala sie przedluzaniem paznokci, jest profesjonalistka ze skonczonymi kursami, szkoleniami. Uczyla mnie ona wszytskiego od A do Z. Ale do czego zmierzam, nie mam papieru, iz ukonczylam taki kurs. co nie zmienia faktu, ze zostalam przeszkolona dobrze, nawet dostalam oferte pracy w salonie kosmetycznym bez koniecznosci pokazania papieru. Czy akceptujecie taki kurs? Natomiast jesli chodzi o akryle to jestem totalnym samoukiem! Ale nie ma czegos takiego aby paznokiec odpal, akryl sie zapowietrzyl czy pod paznokiec wszedl grzybek. Paznokcie sa ladne i dobrze wykonane. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Z zapytaniem...
Pokaż swoje prace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
pokaz swoje prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na pewno zadna dziewczyna nie skrytykuje dobrze zrobionych pazurków zrobionych przez kogos bez kursu, a skrytykuje pazury zrobione byle jak przez dziewczyne po kursie, tego możesz byc pewna, większosci chodzi własnie o to by byc przeszkolonym przez fachowca, niezaleznie czy to bedzie na kursie czy w gabinecie czy u znajomej, zalezy im po prostu na uswiadomieniu, ze mozna zrobic komus krzywdę biorąc sie za pazurki bez znajomosci tematu
![]() dawaj wiec foty, bo jestesmy bardzo ciekawe ![]() p.s. ode mnie np.krytyki nie otrzymasz, jesli coś mi sie podoba to chwalę bez ograniczeń ( czasem nawet pieję z zachwytu), ale jesli coś mi sie nie podoba, to po prostu nic nie piszę, bo sama niewiele umiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tez chetnie zobacze Twoje prace
![]() ![]() ![]() Wklejaj szybciutko swoje fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
podpisuje sie... czekamy na jakie sprace
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
dubel
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Dzieki dziewczyny
![]() Niebawem wkleje swoje prace ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
pokaz pokaz,
przeciez wiadomo ze osoba ktora robi to z pasia i poswieca godziny na zdobywanie wiedzy bedzie to robila nawet bez kursu lepiej niz taka co wymyslila sobie ze zrobi kurs i poszla na pierwszy lepszy zeby tylko miec papierek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:42.