|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapuchnięte Powieki... :(
dZIEWCZNY ZAWSZE GDY BUDZE SIE RANO I ZMIERZAM W KIERUNKU LAZIENKI I LUSTERKA TO WIDZE U SIEBIE MAXYMLANIE ZAPUCHNIETE "OCZY"..WIECIE MOZE JAK MAM SOBIE Z TYM PORADZIC ..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapuchnięte Powieki... :(
ja mam z moimi na okrągło problemy więc postaram Ci coś podpowiedzieć.
1. okulary zelowe na 3 minuty, ale nie badzo zimn, jeśli takie sa to owiń je np. cienka ściereczką 2. żel ze świetlika (apteki, 3 zł) posmarować nim powieki i pod powiekami 3. krople nawilżające (Tears Naturals 17 zł, Lacrimal 10 zł)+okład |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
tylko sie ubiore...i zmierzam w kierunku apteki..dzikei wielkie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moja siostra ma tak jak za dlugo spi
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj płakałam mniej więcej przez 2h ,na jutro będę miała totalnie zapuchnięte oczy ,nie chcę ,żeby wszyscy mi się przyglądali w szkole... myślicie ,że okład i krem pod oczy coś pomoże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
zrezygnuj z kremu , czasami przy opuchnietych powiekach krem przytrzymuje ten efelkt, zrob sobie oklad z czarnej niearomatyzowanej herbaty, ona zadziala drenujaco ze wzgledu na zawartosc kofeiny , jak najbardziej inne schłodzone tez mozesz, rewelacyjnie dziala papka z ulatrego zimenego ziemniaka na takie opuchnięcia, cos lekkiego np zel jesli masz z miłorzebem czy arniką , tłustsze konsystencje odradzalabym, cos lekkiego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Kiedyś wyczytałam w książce o masażach sposób na podpuchnięte oczy: delikatne masowanie skóry wokół oczu w kierunku od wewnętrznego kącika do zewnętrznego. Wydało mi się to dziwne, ale troche mi pomaga w potrzebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.