|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Używacie plastrów antykoncepcyjnych Evra???
/edycja/
Ania ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-11-17 o 01:13 Powód: naruszenie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Używacie plastrów antykoncepcyjnych Evra???
na wizażu nie sprzedajemy
![]() ewentualnie możesz wymienić je na coś od innej dziewczyny na targowisku, ale nie wiem czy ktoś będzie chętny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A regulamin czytałaś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Co to dzisiaj za jakas inwazja ofert antykoncepcyjnych,przed chwila czytałam wątek, w którym "ktoś" miał do sprzedania tabletki, bo rzekomo zaprzestał antykoncepcji i nie ma co zrobic z zapasami
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie wolno nikomu dać tego w zamian! Dałabyś jakiejś nieznajomej dziewczynie coś co jest na receptę? Jaką masz gwarancje, że to nie jakas nastolatka, która nigdy tego nie używała, a jej się do gina iść nie chce? Po to takie rzeczy są na receptę, żeby je używać tylko i wyłącznie pod kontrolą lekarza!
#6 |
Zakorzenienie
|
Chcesz sprzedać? Łamiesz regulamin.
Chcesz umożliwić komuś nabycie środka antykoncepcyjnego, który jest wyłącznie na receptę? Szkodzisz. Używam plastrów od jakiegoś czasu i NIGDY nie musiałam naklejać nowego z powodu odklejania się obecnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.