|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
antykoncepcja bez grama chemii
Patrze i nie wierze jestem ciekawa czy to faktycznie takie skuteczne. Dla mnie to cudo. Panie doktorze czy to faktycznie takie skuteczne a chodzi mi o to urzadzenie Lady-Comp/Baby-Comp a tu stronka http://www.planowanierodziny.pl/jak_stosowac.html
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: antykoncepcja bez grama chemii
Cytat:
Ciekawe to urzadzenie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja mysle ze nawet rewelacyjne skutecznosc taka sama jak przy tabletkach. Do tego bardzo przydatne gdy juz chcesz miec dziecko dokladnie wyznacza dni plodne ba nawet informuje o ciazy!! To chyba od niedawna na rynku bo pierwszy raz o tym slysze a ze wzgledu na cene jest malo popularne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja czytam i czytam, jakies instrukcje, ale jak to dziala? tak na chlopski rozum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Urzadzenie od kilku latt na rynku,zadna nowosc.
ciekawe ile wynosi wskaznik Pearla na innych stronach tego cuda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No właśnie to żadna nowość. Jak dla mnie to po prostu inaczej wyglądający termometr elektroniczny
![]() No a jego cena jak na takie urządzenie, to przesada. Termometr kosztuje parę złotych - nie pamięta tempki, ale taniej wyjdzie zanotować to na kartce, na wykresie niż kupowanie takiego drogiego urządzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.