wrocław jakie sklepy - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-18, 12:01   #1
coc9
Wtajemniczenie

GG do coc9

wrocław jakie sklepy

witam !
znacie fajne w miare niedrogie sklepy we wrocku ktore wartoi odwiedzic? chodiz mi o ciuszki i o butki
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście
Bogini Sportu

coc9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-18, 14:56   #2
szaaaalona
Raczkowanie

Dot.: wrocław jakie sklepy

Teraz kiedy są jeszcze wyprzedaże warto wchodzic praktycznie wszędzie. Są jeszcze resztki niektórych kolekcji za naprawdę śmieszne pieniądze A tak poza tym to nie jestem z Wrocławia i o jakieś konkretniejsze adresu u mnie trudno Ale zawsze coś możesz wygrzebać w Galerii Dominikańskiej czy w Terranovie itp

Adaś
szaaaalona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-18, 15:58   #3
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Teraz kiedy są przeceny warto zajrzeć do Galerii Dominikańskiej, Galerii Centrum, H&M, Trolla, Diversa itd.

Ładne ciuszki można też dostać na placach - da sie wyszperać naprawde ladne i dobre gatunkowo.
Sama czasem odwiedzam Plac Zielińskiego i Świebodzki.
Na Grunwaldzie jest gdzieś sklep z końcówkami kolekcji.
Można wygrzebać perełki z dobrych firm.
Niestety teraz trudno mi dokładniej powiedzieć gdzie to jest.
Czerwona_Sukienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-18, 20:47   #4
Bateria
Przyczajenie

ja dzisiaj byłam w Galerii Dominikańskiej i byłam w szoku ! Nie chodziłam tam często, bo wolałam sklepy w NOT i te dwa obok (takie małe, ale ze świetnymi ciuszkami ). W NOT i tych sklepikach za 100 zloty mozna kupic spodnie i kilka bluzek ! Wracając do galerii. Byłam w New Yorkerze, Hous'ie, Orsayu, CroppTown'ie. ..właściwie w każdym sklepie z ciuchami. I za 170zł. kupilam: 3 bluzki, bluze i spodnie... bylam w szoku ... niesamowite przeceny! Srednio przeciez spodnie w markowych sklepach kosztuja 110zł! A bluzki ok 30-40! POLUJCIE NA OKAZJE

"Jeśli czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, aby udało Ci się to osiągnąć..."

Paulo Coelho
Bateria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-18, 21:09   #5
coc9
Wtajemniczenie

GG do coc9

dzieki dziewczyny do dominikanskiej napewno zajrze
Jednej rzeczy wam brakuje-wszystkim bez wyjątku: odwagi. Nie mówię o jakimś popisyaniu się czymś przed kimś.Chodzi mi o odwagę przeżycia siebie aż do końca.Wszytko jedno gdzie: dożywtnie więzienie, klaztor, ferma wśród bushu czy wyokie stanwsko w jakimś ohydnym wielkim mieście
Bogini Sportu

coc9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-19, 09:42   #6
moorfina
Rozeznanie

Ja bylam wczoraj w dominikańskiej ogólnie to juz wiele przecen sie skonczylo...a jak juz cos zostalo to praktycznie wszystko przebrane i nie ma w czym wybierac.Wczoraj w housie juz wylozyli nowa kolekcje i trudno trafic na cos przecenionego.W croppie malo przecen,choc jest duzo bluzek za 14zł ale rozmiary XL i wogole jakies same wielkie.W Big Starze pare spodni widzialam przezenionych a reszty nie pamietam Aaale w Terranovie z to jest muuultuuum bluzek i bluzeczek za 9.90 , 7.90 i 14.90 bo likwidacja sklepu foty dodam w sierpniowych zakupach jak cos pomoglam?hehe pozdro
moorfina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-19, 13:06   #7
O_L_A
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moorfina
Ja bylam wczoraj w dominikańskiej ogólnie to juz wiele przecen sie skonczylo...a jak juz cos zostalo to praktycznie wszystko przebrane i nie ma w czym wybierac.Wczoraj w housie juz wylozyli nowa kolekcje i trudno trafic na cos przecenionego.W croppie malo przecen,choc jest duzo bluzek za 14zł ale rozmiary XL i wogole jakies same wielkie.W Big Starze pare spodni widzialam przezenionych a reszty nie pamietam Aaale w Terranovie z to jest muuultuuum bluzek i bluzeczek za 9.90 , 7.90 i 14.90 bo likwidacja sklepu foty dodam w sierpniowych zakupach jak cos pomoglam?hehe pozdro
likwiacja??
a czy oni przypadkiem co roku nie "likwiduja" tej Terranovy?
O_L_A jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-08-19, 13:48   #8
201707171556
Konto usunięte

W Terranovie w rynku to nie likwidacja sklepu a likwidacja kolekcji bo w Terranovie w Cerrefurze też jest totalna wyprzedaż

Coc9 jasne, że zajrzyj do Galerii Dominikańskiej ale jeśli liczysz na wyprzedaze to już troche za późno, wszędzie nowe kolekcje, jestem tam kilka razy w tygodniu a ostatni raz byłam wczoraj to widziałam, jedynie co to troche rzeczy w New Yorkerze na przecenach zostało a w innych to same resztki w wielkich rozmiarach...
Wogóle musze powiedziec, że bardzo podobają mi się ubrania z kolekcji jesiennych, są rewelacyjne w porównaniu z zeszłorocznymi (prawie przez całą jesień i zime nic nie kupiłam bo nic m isie nie podobało)

Przejdź się jeszcze po sklepach w rynku - od oławskiej (AE Woman, Diverse) przez świdnicką aż do placu Kościuszki do CH Renomy, tam podrodze jest troche sklepów a jak cos to w okolicy jest tez plac Zielińskiego (bazarek, ale naprawde wybór jest i nie byle co, zawsze się coś wybierze ) Możesz jeszcze zajrzeć do WC (w NOCIE, na ul Ruskiej i ul. Kazimierza Wielkiego)
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-19, 18:28   #9
moorfina
Rozeznanie

No cholera pomyliło mi sie
moorfina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 11:42   #10
karaa86
Zakorzenienie

GG do karaa86

czesc Moje Kochane we Wrocławiu zajrzyjcie do Sklepu na Szczytnickiej naprawde fajne ciuszki też sie musze wybrać ;pp bo juz dawno tam nie byłam ten sklepik znajduje sie w strone katedry na przeciwko apteki
karaa86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości