|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior, Hypnotic Poison czy Słonik?
Dzięki za rady o kilerkach
![]() I przy okazji czy cena 160 za 30 słonia i mniej więcej tyle samo za HP to drogo czy tanio? Nie lubię przepłacać a na allegro się boje jakoś zapachu kupić...
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hypnotic Poison czy Słonik?
słonik, słonik...
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
aga...a cena , którą podałam to się trzyma kupy czy lepiej iśc do sephory bo to prawie tak samo?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Jak się boisz allegro, to cena ok. Jeżeli kupisz Słonia to i tak starczy Ci na wieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
słoń oczywiście. na allegro taniej możesz mieć 50 ml.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wzieła słonia
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie Słoń. HP jest zbyt dosłowne, monotematyczne i jednowymiarowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Słoń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
ja też na pewno wziełabym słonika, pamiętam że szukałaś kilerka ale takiego nowoczesnego a hp podchodzi pod klasykę gatunku.
Jesli chodzi o cenę ja pewno zdecydowała bym się na allegro bo taniej (oczywiście od pewnego sprzedawcy dziewczyny na pewno pomogą ci go wybrać ) , ale jeśli nie chcesz to cene można przeboleć. 30 słonika na pewno starczy Ci na długo, są tak intensywne że wystarczy kropelka. udanych zakupów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie słoń,to jeden z najbardizej pięknych i niezwykłych zapachów jakie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Szukałaś KILLERA, a w tej dzidzinie Jungle Elephant nie ma sobie równych (dlatego go zaproponowałam) - jest bardzo, bardzo trwały, mocny, intensywny, słodki ale przełamany przyprawami korzennymi.
Hypnotic Poison - to tylko słodka wanilia i delikatna nuta gorzkich migdałów. Też jest trwały, ale zdecydowanie ustępuje Słonikowi. Gdybym ja miała kupować to nie sugerowałabym się cenami - piękny zapach, który wywołuje moje zadowolenie i sprawia mi ogromną radość, jest wart każdych pieniędzy ! ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Słoń, słoń. HP to wanilia i migdały, okropnie męczący i mdlący. Słoń, to też nie moja bajka, ale super oryginalny. Tylko błagam! Używaj z umiarem, bo zabijesz wszystkich wokoło.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Tez wybrałabym Słonika- trwałość porazająca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A ja sie wylamie, uwielbiam Hypnotic Poison, ja i......tlumy facetow:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
A ja wybrałabym Hypnotic Poison.
Słonia znoszę jedynie na innych, na sobie w ilościach śladowych i dopiero jak porządnie zwietrzeje. Choć niewątpliwie oryginalny, to drażni mnie w nim jakaś nuta zgniłego (skisłego) owocu ![]() Hypnotic Poison to przyjemny, zmysłowy waniliowy otulacz, świetny na zimę. Nie jest ani płaski jak Addict, ani monotonny jak "L" Lempickiej.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ja optuje za Sloniem, choc zaden z tych zapachow nie jest moja miloscia. HP testowalam raz i o raz za duzo - po prostu mnie zameczyl swoja slodkoscia, ktora az mdli. Jeste uczulona na wanilie. Do Slonia mam jakis sentyment, ale sama na razie wzbraniam sie przed kupnem. Jelsi juz wyladuje u mnie, to miniaturka albo 30 ml. Mam znajoma, ktora rok temu uzywala zimowa pora Slonia wlasnie i bardzo mnie on na niej intrygowal. Ale chyba podobnie jak Demonik, wole go czuc na innych niz na sobie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Co prawda żaden z tych zapachów nie jest "moim", ale mimo wszystko wybrałabym HP. Stosowany w umiarkowanych ilościach staje się ciepłą, otulającą slodyczą mgiełką, natomiast Sloń może być dla otoczenia prawdziwą traumą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No to chyba słoń...skoro mówicie, że to taki mocarz to własnie tego szukam!
Kurcze..to się może skuszę na allegro...muszę pogrzebać. Dzięki za rady! Idę polować na Słonia! Niestety ![]() ![]() ![]() Ale się obawiam, że mnie chłop z domu z setką wywali ![]() Już czuję, że się nakręcam...niedobrze, oj ![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2006-10-25 o 11:35 Powód: raport z polowania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Tak tak...Slon to niezly kilerek, ciekawy korzenno-orientalny,
wszak ma w sladzie kardamon, kminek, gozdzik. Trzeba miec na niego ochote i uzywac rzeczywisie z umiarem i dlatego seteczka zakupiona zimowa pora za cos ok 200 zl u perfumelli starczy mi jeszcze na dlugo... Flakonik - masywne slonisko... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moja mama z siostrą używają Słonika, ja do tego zapachu nie mogę się przekonać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jeju...smerfeto...nie mieszaj
![]() ![]() chyba kupię oba! Np miniaturki..a potem zdecyduję, jak myślicie? dobry pomysł?Gdzie mogę kupić takie miniaturki?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
A tam miniaturki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko...ale ja już mam tyle perfum. I ostatnio jak chłopa naciągałam na kolejne a on się w czoło pukał to przysięgałam, że to ostatnie na co najmniej rok!!! A to było chyba ze trzy tygodnie temu..no coments.
Acha..a on uległ kupując mie te wyproszone na urodziny w grudniu ![]() jak sobie teraz setkę słonia strzelę to mnie wyrzuci z tym słoniem przez okno
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam i z przyjemnoscia uzywam,natomiast slonia nigdy na sobie zniesc nie moglam.
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dołączam do komitetu obrońców HP. Mniej oklepany niż słoń, nie pojawiający się na ulicach w zwulgaryzowanej wersji podrób, a jeśli szczególnie polubi się z czyjąś skórą cudownie uwalnie znaną z OI nutkę drzewa jacaranda i bardzo charakterrrnych migdałów
![]() Mocny, słodki, a jednocześnie nie traci elegancji, emanując świadomą kobiecością. Lubię słonia, ale mając do wyboru HP nie wahałabym się ani chwilki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie martw sie nie wyrzuci, oni tylko tak mowia, moj tez mowil .. i co? ![]() w kwesti pytania- H.P ( chyba ze pachnie na Tobie taka chemiczna wanilia jak poczulam to na kims kiedys(straszna to byla trauma, bo bardzo lubie ten zapach- jak pomyslalam ,ze tak moze na mnie beznajdziejnie pachniec .. nie moglam go uzywac dosc dlugo) Slonik- jesli wychodza na Tobie korzenne aromaty i maciejka to tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
ojej , ojej..ale ma zamęt
![]() Może próbki kupię i potestuję...nie mam kurcze kiedy iśc do sephory a tam pewnie i tak próbki nie dostanę i testy zostaną papierkowe ![]() Kusi mnie i jedno i drugie...osiołkowi w żłoby dano...
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się tak Słonik jak i Trucizna i chcę mieć obydwa zapachy w kolekcji. Jak narazie mam Słonia
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Słoń, Słoń i jeszcze raz Słoń. Obydwa zapachy są słodkie i zmysłowe, z tym, że HP brakuje pazura. Natomiast Słoń go ma (jakkolwiek by to zabrzmiało - Słoń z pazurami
![]()
![]() |
#30 |
spin doctor
|
Ennkoo, najlepiej kup sobie dwie "trzydziestki" i problem z głowy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.