|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Moja metamorfoza- jak sie teraz malowac ?
Hej
Dluugo zwlekalam ze zmiana koloru wlosow..ale sie wkoncu odwazylam i z rozjasnianego blond baleyagu, przeszlam do ciemnego brazu I teraz mam malutki dylamat...jak sie malowac ? jakie kolory pasuja brunetce (makijaz,ubrania)? Slyszalam ze majac ciemne wlosy mozna sobie pozwolic na mocniejszy make-up,tez tak uwazacie ? Myslala jeszcze o zmianie fryzurki na taka jak na zdj.3 .Pomooozcie kochane ![]()
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moja metamorfoza- jak sie teraz malowac ?
Bardzo ładny kolrek szukam takiego właśnie efektu
co to jest? Sama farbowałaś czy u fryzjera? Bo ja też mam rozaśnione włosy a chce przejść na brąz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
noo to tak fryzurka, bo wczensiej nie chciala sie zalaczyc nie wiedziec czemu
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
masz boskie włosy, nie zmieniaj na tą fryzurkę, którą podałaś.
Tak jak jest - jest ślicznie!
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ślicznie wygladasz
![]()
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Nic nie zmieniaj!!!
świetnie wyglądasz, fryzura i kolor super A co do makijażu to faktycznie brunetka może bardziej podkreślić oczko. Chociaż mi osobiście podobają się jasne , pastelowe cienie do ciemnych oczu. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dziekii sliczne
to pozostane pzy tym co mam na glowce. Izusia kolorek to Londa Emotions Mocha 73..ale 1 raz farbowalam u fryzjera, teraz tylko nad podtrzymanie koloru farbuje A co do mejkapu to wlasnie wczesniej malowalam sie pastelowymi odcieniami, i teraz to wydaje mi sie ze tak nijako to wyglada :/ ale dziekuje za opinie
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Lula ślicznie Ci w ciemnych!
spróbuję zrobić Ci symulację z tymi krótkimi, tylko nie wiem czy mi się uda, bo zdjęcia masz robione z góry i będzie to nienaturalnie wyglądało,ale zobaczymy..jak chcesz możesz zerknąć do mojego wątku "moja "niedoszła" metamorfoza!", gdzie zrobiłam sobie symulacje z ciemnymi włosami, a tak jak Ty mam blond, tylko że ciemniejsze, dziewczyny te które napisały - odradzają ciemne, a ja się napaliłam na zmianę ![]() pozdrawiam!! |
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
jaka zmiana
![]() rewelacyjnie teraz wyglądasz Widać dobrze Twoja ładną buzię ![]() rzeczywiście możesz sobie pozwolić na ciemniejszy makijaż, chwilę też potrwa przyzyczajanie się do nowego look'u Poczatkowo może Ci sie wydawać, że twarz jest za jasna do włosów i będziesz chciala sie malować mocniej i mocniej...Ale to tylko przez chwile ![]() Gratuluję odważnego kroku!
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
tak jak obiecałam, załączam symulację
![]() zdecydowanie wolę tę fryzurkę, którą masz teraz, nie ścinaj
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Wlaśnie obecnie też mam jasny balejaż, ale za miesiąc jak odżyją to sobie zafunduję ciemny brąz, Twój jest śliczny . A ubiór, czerwień, pastelowe delikatne błękity, róże, czekoladowe brązy (apropo spróbuj czekoladowy cień, powinno być ślicznie ) złamana biel, bordo.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Dziekii dziekii
NO wlasnie sttrasznie ciezko szlo mi z przyzwyczajaniem sie do "nowej ja", bo zawsze mialam jasne wlosy ( teraz to czuje sie w ciemnych jak w swoich wlasnych osobistych) Z makijazem to ciezko mi idzie..mam wrazenie ze nakladam tapete jak robie mocny :/ Olivkaa dzieki sliczne za ta symulacje, faktycznie zostane przy tym co mam A macie moze taka palete barw ? co byly do tupow kolorystycznych ? bo mi sie gdzies zapodziala...a tak nawiasem to co ja teraz jestem ? Zima, jesien ? :/ buziakiii
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Podobasz mi się w takiej kobicej i delikatnej fryzurce. Choć z zdjęcia ciężko wywnioskować jakikolwiek kształt twarzy czy rysy.. Zmiana rzeczywiście na lepsze - gratuluję trafienia w odpowiedni kolor.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ja również pozostałabym przy tej aktualnej fryzurce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Dluugo zwlekalam ze zmiana koloru wlosow..ale sie wkoncu odwazylam i z rozjasnianego blond baleyagu, przeszlam do ciemnego brazu