|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Przytulny weekend we dwoje.
Hej kochane.
Dawno mnie tu nie było, ale w sumie to właśnie dziś stwierdziłam, że czas zacząć się udzielać. Na wstępie mam do was bardzo ważne pytanie. Bardzo proszę nie odsyłajcie mnie do innych linków. Otóż, w najbliższym czasie zimowym planuje zabrać ukochanego na weekend ( 3 dni ) gdzieś na południe Polski ( piękne krajobrazy gór itp.) Poszukuje przytulnego hoteliku,pensjonatu gdzieś w oddali, od miasta, najchętniej w leśnym lub wiejskim otoczeniu. Cisza, spokój, intymność. Niestety w internecie sporo jest ofert drogich ośrodków, hoteli bądź noclegów typu : białe ściany, łóżko, komoda, rażące światło, widok na zatłoczoną ulice. Bardzo zależy mi aby miejsce spełniało m.in następujące standardy: -spokojna,zielona, urokliwa okolica -kilka atrakcji w pobliżu ( może być do kilkanaście km do miasteczka, lasy, parki, ścieżki rowerowe itp) -przytulne, intymne, nie za ciasne pokoje -kuchnia do dyspozycji, możliwość wykupienia dobrych posiłków bądź restauracja. -na sam pokój planuje przeznaczyć około 120zł/pokój Będe bardzo wdzięczna za wszelki propozycje. Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Przytulny weekend we dwoje.
To może jedźcie do Zakopanego i uderzcie do któregoś ze schronisk i tam się "zaszyjcie" na weekend
![]() Fajnie jest też w Zamościu - niby miasto, ale bardzo mało oblegane- jest ewentualnie gdzie wyjść i posiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.