|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zaktualizowany wątek: kolorówka, zapachy, pielęgnacja (górna półka)
wiesz co ja najbardziej szukam odzywek do włosów i u ciebie podobają mi sie 2
zero frizz butla 355ml i klorane. szczyt marzen to te 2 odzywki i krem clinique repaiwear na noc 15ml co ty na to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
siek,
emporio mnie nie interesuje, niestety ![]() abar18, trzy wymienione przez Ciebie kosmetyki na wymianę za ten tusz to nie za bardzo ![]() Dwie odżywki - to brzmi realnie ![]() Musiałabym tylko wcześniej przetestować tusz w Sephorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
oki
ja jeszcze prowadze rozmowy z madliene, więc poczekam, jakby tusz byl nieaktualny to dam znac pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Witam, interesuje mnie
Zero Frizz - serum; zostało jakieś 80% w buteleczce o wyjściowej pojemności 100 ml Zero Frizz - odżywka; butla 355 ml; użyta 2 razy Farouk - Silk Therapy Shine On; nabłyszczacz i odżywka w jednym; spray 150 ml; użyłam 5 razy; z wymiany z neonka28; BARDZO DOBRE RECENZJE NA KWC!!! Klorane odżywka do włosów suchych ze skłonnością do łamania się/rozdwajania końcówek; nowa, zafoliowana Pozdrawiam! Moj kramik to: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152938 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ivvonko,
a masz tylko to, co w watku? Ja bym sie naprawde chetnie pozbyła wszystkiego, co Cię interesuje, ale na wymianę szukam w zasadzie tylko pachnidełek (moga to byc nawet jakies resztki). Wszystko pozostałe kosmetyki (pielęgnację, kolorówkę) już mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Ja jestem nadal zainteresowana Britem za Moj Sms KL i scentem Gloss
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Co powiedziałabyś na 150ml EDT Aquoliny o zapachu białej czekolady? Według mojej subiektywnej oceny jest to bardziej zapach kokosa i ananasa - taka pinacolada. Fajny słodki, ciepły, otulający
![]() Zwróc uwagę, że pojemnośc b.duża ![]() Interesują mnie głównie cienie.
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Angel23,
właśnie jedzie do mnie próbka Scenta (SMS-a znam); opóźnienie w podjęciu decyzji wzięło się stąd, że Scenta nie ma we wszystkich perfumeriach i nie udało mi się przetestowac go wczoraj; telefonicznie namierzyłam tester w Sephorze blisko pracy męża i dzisiaj będę juz mieć próbke ![]() Dam znać dzisiaj późnym wieczorem, czy zapach mi odpowiada ![]() Daigee, nie znam tego zapachu, ani tej marki; tzn. nazwa Aquolina obiła mi się o uszy, ale nigdy sie nią nie zainteresowałam ![]() Czy ten zapach znajdę w Sephorach? Jesli tak - to przetestuję i dam znać ![]() Prosiłabym tylko o podanie nazwy wody, bo jak wrzuciłam w google słwo Aquolina to dostałam informację o żelach do kapieli i balsamach Prosiłabym tez o info, które cienie konkretnie Cie interesują, ponieważ z niektórymi z nich rozstanę sie tylko w zamian za kosmetyki górnopółkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Aniu, niestety, pachnidelek nie chce sie pozbywac, bo teraz akurat mam mala kolekcyjke, tych ktorych stale uzywam... Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę, że znalazłaś "swoje zapachy" ![]() Ja jeszcze ciągle ich szukam, stąd chęć poznawania jak największej ilości pachnidełek ![]() W końcu - mam nadzieję - znajde zapach, który spodoba mi sie be zastzreżeń i - co najważniejsze - nie znudzi po miesiącu uzywania ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym z zapachów mogę zaproponować jeszcze mini zestaw Miss Dior Cherie. W jego skład wchodzi miniaturka, 20ml żelu pod prysznic oraz 20ml balsamu do ciała o tej samej linii zapachowej. Wszystko jest zapakowane w śliczny firmowy kartonik - biały ze złotymi napisami i zdobieniami - podobnie jak kartonik perfum. Wnętrze kartonika zestawu jest ozdobione wzorem pepitki. Wszystko jest nieużywane, nawet nie testowane. Kupiłam go razem z dwoma próbkami MDC i już po wykorzystaniu połówki próbki zdecydowałam się na zakup pełnowymiarówki ![]() Poza tym, mogę Ci zaproponować mnóstwo próbeczek. Zaraz założę nowy, zaktualizowany wątek zapachowy. ----- edit: Tu jest do niego link: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...14#post2972514
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-10-27 o 20:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
zajrzałam do Twojego nowego wątku i interesują mnie zdecydowanie:
Ja z kosmetyków, których poszukujesz poza cieniami mam również miniaturę tuszu Clinique'a ![]() Poza miniaturkami interesuje mnie u Ciebie parę próbek, i Amor Amor. Tyle tylko, że Amora masz duzo, a ja nie wiem, co Ci sie u mnie podoba ![]() Daj znać, co konkretnie Cie u mnie interesuje, będziemy się zastanawiac nad warunkami wymiany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Mogłabyś przesłać mi na mail zdjęcia cieni? Mam w komputerze w ustawieniach ponawtykane różne zabezpieczenia i zdjęcia nie chcą się wyświetlać. Na Pw wysyłam adres mail. Wtedy razem zdecydujemy co dalej.
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
fotki zostały wysłane przed momentem ![]() Gdybyś potrzebowała dodatkowych informacji - daj znać. Spróbuję dopowiedzieć to, czego nie widać na zdjęciu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hej, mam chloe lagerfelda 100 ml, moze bylabys zainteresowana ??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie, nie jestem zainteresowana Chloe, ponieważ nie mam mozliwości przetestowania tego zapachu, a w ciemno zapachu Lagerfelda nie wezmę (dotychczas nie przypadło mi do gustu żadne pachnidło tej marki). Attraction mógłby mnie zainteresować, ale na pewno nie w postaci odlewki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
# Clinique – Clarifying Lotion 2; flakonik 30 ml; nowy, nie otwierany
# Clinique – 7 Day Scrub; delikatny peeling mechaniczny; tuba 30 ml # Clinique Turnaround 15-minute facial; maseczka złuszczająco-wygładzająco-rozświetlająca; 28; nowa, nieużywana może znajdziesz coś za to u mnie? Kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...85#post2781285 Ciuchy: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...15#post2800015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.