|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Blyszczyk IsaDory...
Hej Dziewczynki!Ile kosztuje blyszczyk IsaDory Lip Lacquer???Co mozecie o nim powiedziec??
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Blyszczyk IsaDory...
Blyszczyk kosztuje ok 44 zl.Ja mam kilka odcieni i przyznaje ze to sa najlepsze blyszczyki jakich probowalam.Daja bardzo intensywny blask i nie powoduja ze usta sie kleja a w dodatku sa nie wyczuwalne na ustach.Polecam.Najlepepsz e wedlug mnie to nr 12 i 14.Dobre sa tez Star Gloss-ladnie sie skrza na ustach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Tak, kosztują ok.44zł
ja tez je polecam, są po prostu super ![]() W ogóle Isadora jest najlepsza!!! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Kosztuje koło 40 zł - zależy jaki sklep i jaka marża.
W kolekcji jest 8 kolorów. Kolor jest leciutki, transparentny (mimo że kolory wydają się ciemne). Osobiście mam Sparkling Nugat - delikatny beż. Błyszczyki ładnie trzymaja się na ustach, nie kleja i nie rolują. Polecam Sam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.