|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
| Pokaż wyniki sondy: Co uważasz za prostrze | |||
| Druty |
|
8 | 38,10% |
| Szydełko |
|
13 | 61,90% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 21. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Męski szalik
Chciałabym chłopakowi zrobic szalik. Brak mi pomysłu.
Jakie kolory według was byłyby fajne? Macie jakiś pomysł jak to zrobic na drutach by nie był to taki zwykłys szalik tylko coś ambitniejszego? Bardzo dziękuję |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Męski szalik
moim zdaniem powinnas robic najprostszym wzorem prawa - lewa a cały efekt pozostawic w kolorach - ich wybor barw zalezy moim zdaniem od tego jaki jest twoj chłopiec mysle jednak ze kazdemy mezczyznie dobrze jest w stonowanych kolorach moze szarosci i np dwa paski czerni i jakis inny przeplesc to zalezy od jego stylu ale moim zdaniem rób najprostszym wzorem
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Tak, też tak myślę...
I wzór w paski... dwa kolory... hm... |
|
|
|
|
#4 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I temu panu tak dobrze z oczu patrzy
She can kill with a smile She can wound with her eyes She can ruin your faith with her casual lies And she only reveals what she wants you to see She hides like a child But she's always a woman like me Zapraszam na bloga ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie jestem w trakcie robienia szalika mojej drugiej połowie, jest to szalik w paski - na przemian czarny i biały, tylko prawe oczka; wg mnie ciekawie wygląda. Zresztą przyszły właściciel już nie może doczekać się kiedy go założy.
A ten szaliczek na zdjęciu powyżej bardzo fajnie się prezentuje. Edytowane przez fjorgynn Czas edycji: 2006-10-29 o 18:22 Powód: uzupełnienie |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej, a czy jak skończysz, mogłabyś fotke umieścic?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie skończony, ale sporą część już mam. To moje pierwsze "druciane" dzieło, bo dopiero trzy tygodnie temu sięgnęłam po druty. Kiedyś druty mnie przerażały
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Hmm... chyba mnie zachęciłaś do tych kolorów....
A jakby paski zrobic tylko na końcach, albo tylko posrodku? |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
E, no też ciekawie będzie. A może chłopak ma jakieś sugestie co do szalika? No chyba, że to ma być niespodzianka to może lepiej go nie pytaj
. Ja już skończyłam szaliczek. Tzn. prawie skończyłam, bo nie potrafię..zakończyć roboty
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

I temu panu tak dobrze z oczu patrzy