|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Jak się zmienić?
Witam. Zaczynam zupełnie nowy etap w życiu i chciałabym to jeszcze podkreślić zmianą wyglądu. Proszę o rady dotyczące fryzury, makijażu, wszystkiego. Z góry ślicznie dziękuję
Żeby jakoś ułatwić: 1. Jak się opalasz - opalam się raczej szybko, generalnie na złoty brąz 2. Kolor oczu - zielono - szare, tzw. kocie oczy 3. Piegi - może ze dwa 4. Cera - szczerze to nie mam pojęcia, czasem mam tak, że bez makijażu wydaję się sobie strasznie blada, wręcz bezbarwna 5. Naturalny kolor włosów - ciemny blond, ze złotawymi pasemkami, obecnie rozjaśniane, długie 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) - chyba koral 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? niebieski, granat, fiolet, zieleń - lubię te kolory, ale szczerze to nie wiem, czy w nich mi dobrze ( słyszałam to o czerwieni i granacie, a reszta - nie mam pojęcia) zdjęcia na: http://www.fotka.pl/osoba.php?id=1808205 Edytowane przez lublinianka Czas edycji: 2006-10-11 o 16:40 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zmienić?
zdjecia powinnaś zamieścić w załączniku, bez makijażu najlepiej...to tyle na razie
mam wrażenie, że jesteś ciepła, chociaż kolory, w których siedobrze czujesz są z różnych typów kolorystycznych... |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na początku zastanowiłabym się nad jakąś fryzurką. Masz ładne włosy, więc nie skracałabym ich bardzo, ale troche bardziej wycieniowała i może zdecydowała sie na ukośna grzywkę?
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
własnie zastanawiałam się nad ukośną grzywką, tylko nie wiedziałam, czy byłoby mi w niej do twarzy.
dziękuję za rady i proszę o jeszcze ![]() przydałyby się też rady jak wyglądać poważniej, tzn może nie chcę jakoś bardzo się postarzać,ale mam wrażenie, że nie jest traktowana poważnie przez wiele osób. w dodatku mój wzrost to potęguję. niby czasem sympatycznie jest słyszeć komentarze typu"maleństwo, kruszynka, filigranowa, ale ileż można tego słuchać?!? zwł. na każdym kroku i w sytuacjach, gdy ludzie powinni traktować cię poważnie mam tez pytanie:czy ktoś mógłby określić mój typ kolorystyczny?? |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Ja bym Cię widziała w odcieniach brązu, bordo lub rudego - jeśli chodzi o ubrania. Koloru włosów bym nie zmieniała, za to zrobiłabym może lekko trwałą, albo zakręciła włosy na wałki, by tworzyły delikatne fale. A co do powagi - myślę, że niczego Ci nie brakuje i nie jest to kwestia fryzury czy ubrań, a miny i sposobu bycia.
|
|
|
|
|
#6 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
po pierwsze nie daj sie namowic na zmaine koloru włosów ani drastyczne cięcia, masz fajniutkie włosy
![]() pozdrawiam
|
|
|
|
|
#7 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a jakim jestem typem kolorystycznym według Was?? |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Jaki jest mój typ kolorystyczny?
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
ponawiam pytanie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Nie znam sie na tym wiec sie nie bede udzielac.
A tak zauwazylam ze wszystkie wizazanki jak komus doradzaja to zawsze chcecie cieniowac albo robic grzywke lub troszke podcinac troszke smiesznie.... bo jak kazdemu to samo sie pisze to chyba nawet nie trzeba zalaczac zdjec i pytac sie indywidualnie a i wszystkim chcecie rozjasniac wlosy
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Jestes prawie identyczna jak moja kolezanka. Ona ma krótkie włosy do ramion i grzywke asymetryczna i to jej bardzo pasuje wiec tobie tez bedzie z penością
|
|
|
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.