|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bordowa /bakłażanowa/śliwkowa kurtka...gdzie???
Szukam kurtki na zimę,takiej w której mogłabym chodzić na codzień /do pracy,więc odpadają jasne kolor (z reszta takie już mam),czarny tez odpada,bo wyglądam w nim zimą jak umarlak,myslałam o brązie,ale połowa Polski (jak nie więcej
![]() ![]() ![]() Prosze o nazwy sklepów,firm,może widziałyście w jakichś sieciowych sklepach ![]() Chodiz mi o ciepłą kurtkę,może być taka "za tyłek",może być krótka,może to być grubaśny polar podszyty misiem.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bordowa /bakłażanowa/śliwkowa kurtka...gdzie???
eee bordowa? Przeciez jest tyle innych kolorw ,np beżów dużo sprzedają teraz!(ciemniejsze,jasnie jsze,srednie) Khaki ewentualnie...Bordowy kolor kojarzy mi sie z kurtkami ze straganu,rynkow bo tam takich zawsze duzo
![]() "Najlepsza miłość to ta,która budzi duszę... Pcha nas ku lepszemu... Rozpala w sercach ogień a w duszy sieje spokój..." ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=16429349 Atmosphere,Bershka,Stradi varius,Pimkie,Reserved i inne...zapraszam ![]() !14 stycznia dokładka! !odpisuj u mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
może w Carry jeśli pasuje Ci styl ich ubrań , widziałam duzo kurtek różnych w takich właśnie kolorach
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie szukam bordowej- niestraganowej. Nie ortalionowej,babciowatej.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam kilka kurtek tej firmy na allegro,sa niezłe,szczeglnie te "płaszczowate" ,ale nie mam nigdzie w poblizu ich sklepu :/ Dzięki za odpowiedz ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.