|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Szukam Hypnotic i Pure Poison
Witam serdecznie
![]() Jeśli ktoś chciałby się pozbyć tych dwóch zapachów proszę pisać ![]() Do wymiany mam min: BURBERRY LONDON 100 ml - ubytek ok 5 ml Hugo Boss Intense - Shimer edition ubytek 10 ml z 90ml Pacco Rabane Black męskie raz psiknięte 100 ml Flower by Kenzo - 100 ml nieużywane
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2006-12-18 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Szukam dobrego, jasnego pudru prasowanego i nie tylko :)
NIEAKTUALNY
Szukam: - dobrego, jasnego pudru prasowanego - hydracidu alfa -dużego pędzla do pudru -LRP DP 50+ - perfum MAROUSSIA Slava Zaitsev, Tumulte, Hypnotic Poison, Pure Poison, Shalimar Guerlain (mogą być próbki) - ziemi wulkanicznej - kremu Irysowego na dzień weledy - tuszu do rzęs - najchętniej masterpiece, ale nie koniecznie Mam do wymiany: - xerial 5 - nie mam pojęcia ile zostało. Mniej niż połowa? - pret a porter "look by models" to ten zapach http://209.85.135.104/search?q=cache...ient=firefox-a ubytek to parę psików ![]() - eau de masumi - tester - mniej niż połowa z 50 ml -cienie apc - nr 30 ciepły ciemny brąz- zużycie 20% -vollare - powder bronze- cashmire - raz maźnięty - płyn ziaja do demakijażu oczu, równiez dla osób noszących soczewki, mniej niż połowa -emolium krem specjalny - została połowa z 75 ml. - kompakt sephora R25 - zostałą połowa (chyba może ciut więcej, ciężko mi określić ubytek) - woda Yves Rocher - 15 ml z 30 Pur Désir de Rose - garnier czysta skóra- Krem nawilżający, długotrwały efekt matujący, krem antybakteryjny - nieużywany -cienie inglot matrix fiolety, raz użyte - Pharmena thermi Żel pielęgnacyjno łagodzący dla skóry narażonej na opażenia termiczne i słoneczne nieużywany - vipera- sypki puder brązujący ze złocistymi drobinkami - ubytek 10 % - - planet spa - african shea butter, balsam do ciała - ubytek ok 15 ml z 150. - acnefan- ubytek ok 5 ml - rozświetlacz avon - użyty raz - mleczko Vichy przeciw reakcjom alergicznym spf 50 - ubytek ok 50 ml ze 100 - vichy krem przeciw reakcjom alergicznym spf 50 - połowa z 50 ml - body spa, eveline - krem na cellulitis została połowa opakowania - body spa , eveline - serum na cellulit - został pół opakowania - krem brązujący do twarzy Lavera - została połowa Zapraszam do wymiany
Edytowane przez uskow Czas edycji: 2006-12-18 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.