|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Złoto:)
Witajcie!
Niestety w tygodniu mam bardzo mało czasu na aktywność wizażową ![]() Dziś makijażyk na urodziny mamy. Błyszczący, z podkreślonymi wyraźnie policzkami. Jestem zaskoczona trwałością Dermacolu zmieszanego z podkładem, teraz zmywałam i wciąż był w miarę matowy! No i wypróbowałam wczorajszy zakup, puder rozświetlający Sensique. Powąchałam wczoraj, musnełam nim twarz i stwerdziłam, że czegoś takiego używałam dawno temu. Dopiero teraz odkryłam, że Sensique produkuje Hean. Puder Heanu z kolekcji 2000 czy jakoś tak był kiedyś moim ulbionym kosmetykiem. Całą twarz paciałam najjaśniejszym, dość kryjącym pudrem z drobinkami ![]() ![]() Użyłam: podkładu Eris Nature Matte zmieszanego z Dermacolem (moja cera znów daje mi popalić ![]() pudru Rimmel pudru rozświetlajacego Sensique brązera Miss Sporty pudru rzświetlającego Sephora bazy pod cienie Sephora pastelowego cienia Cantare złotego sypkiego cienia Rival de Loop cieni Collection 2000 (delikatne złotko i rudość) brązowego cienia Inglot Sprint ciemnego brązu Inglot Vertigo na brewki czarnej kredki Rimmel złotego brokatowego linera Vollare tuszu do rzęs Maybelline Volum' Express Curved Brush szminki Golden Rose I jak Wam się podoba złota wersja?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Złoto:)
Bardzo twarzowe złotko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tloske osypał się cień.. ale podoba mi się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie "ciut" i wcale nie "tloske"
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj!Jesli chodzi o makijaz oczek bardzo ładnie, ustka także tylko jakoś nie pasuja Mi kolorystycznie do oczu właśnie.Na zdjęciach wogóle nie widać Twoich "kłopotów cerowych"
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Makijaż mi się bardzo podoba-slicznie to złoto migocze. Super.
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Bardzo mi sie podoba
![]()
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
piękne to Twoje złoto
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi się podoba, ewentualnie, podkreślam ewentualnie zamiast czarnej kredki mogłabyś użyć brązowej, wtedy byłaby wersja bardziej light
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Złotko sie troche obsypało ale i tak jest bardzo fajnie, usta nawet nawet ale ja chyba wolalabym delikatniejsze (no chyba że aparat przejaskrawił). Domyślam sie jak ślicznie błyszczał ten makijażyk w rzeczywistości.
![]()
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Oooo-bardzo Twoim oczętom ładnie w tym odcieniu złotka... Ja zaznaczyłabym zewnętrzne kąciki oczu i załamanie powieki czymś ciemniejszym. Poza tym - nie mam zastrzeżeń - poza osypanym cieniem
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
bardzo mi się podobasz w tych barwach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderatoreska
|
Swietny kolorek tego zlotka i brardzo ladnie wyglada na oczku, pasuje do ciebie ten makijaz, bardzo mi sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe, mnie sie kojarzy ten makijaż z jakimś szkolnym albo przedszkolnym balem, wtedy wszystkie dziewczynki chciały być księżniczkami i mieć sukienki w tym samym kolorze co ty masz cień
![]() Podoba mi sie, nietuzinkowy! Acha, no pasuje jak ulał na taką okazje jak urodziny. Sto lat dla Mamy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za komentarzyki!
Sweet_21, mara_m, usta w rzeczywistości były delikatne, połyskujące, raczej ciepłe. Apart przekłamał, jak zwykle... ![]() dissolved__girl, za przyczynę szaleństw mojej cery podejrzewam zmienę pogody. Jem tez mniej warzyw, niestety. Ale walcze z nią peelingami i maseczkami, po woli wraca do normy, ale znów przesuszyła się nieco... Camilla, do brązowej kredki jakoś nie potrafię się przekonać, zwykle nakładam czarną, a na nia brązowy cień. Choć rzeczywiście z brązem było by bardziej light ![]() ryba82, kąciki i załamanie zaznaczyłam brązem z iskierkami, delikatnie, żeby nie zetrzeć złotka. Niestety nie posiadam nic ciemnego z odpowiednim połyskiem, tak, żeby nie odcinało się od złotka. Dziękuję candibar! Bardzo ciekawe skojarzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Super złotko. Osypało się, ale pewnie widać to tylko na zdjęciach
![]() Masz śliczną cerę. Usta jak zawsze mi się podobają. A puder w porządku, nie błyszczy się strasznie.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ślicznie
![]() Cerę masz super ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Prześliczny ten złoty cień
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny!
ewa.nea, masz rację, makijaż w świetle dziennym nie błyszczał tak mocno, więc osypanie stało się praktycznie niewidoczne. Momo, jak już pisałam wcześniej moja cera ostatnio fiksuje ![]() Del, właśnie tak miało byc. Mocno, bo imprezowo i za razem nie za ciężko, żeby nie bulwersować rodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Bardzo twarzowe złotko. Tak, jak Rybka dodałabym jakiś ciemniejszy akcent. Ale w zasadzie wcale nie jest on tu potrzebny. Fakt, osypany ten cień, ale postrzątałaś z twarzy ładnie te drobinki
![]() Usta, jak zwykle zachwycające. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Pasywno - agresywna wyglądasz super.
pierwszy raz widzę taki złoty makijaż, i naprawdę wyszło ci to bardzo fajnie. Rzeczywiście ten cień się troche osypał ale domyślam sie jak ciężko było go nałożyć. A cerę to ty masz boska nie narzekaj na nią bo się jeszcze bardziej obrazi ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
oo bardzo ładnie!
oryginalny makijaz,i bardzo mi się w nim podobasz. zaskoczona jestem tym złotem,ale pozytywnie na maksa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
iskrzące to złoto
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam bardzo za komantarzyki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.