![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Buty:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Buty cd.:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Bluzy:
dł.mierzona od pachy w dół 29cm dł. rękawa od pachy 48 cm dł. od ramienia w dół 51 cm
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Bluzki:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Spodnie:
dł.zew. mierzone z pasem 99cm szer.w pasie 70 cm szer. w biodrach ok 90 cm
dł.nogawki od wew. 86cm stan 25cm szer.w pasie 39cm szer. w biodrach 49cm
dł.nogawki od kroku 69cm szer. w pasie 34cm stan 26cm szer.nogawki na dole 15cm szer. w biodrach 44cm Bluzeczki:
szer.od ramienia do ramienia 37cm, dł bluzki to 56cm.[list]
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Czapki i bluzeczki:
szer.od pachy do pachy 38cm dł bluzki od kołnierzyka 46cm
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Paski:
Bluzeczki:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
![]()
dł. spódnicy 81cm szer.na dole 63cm
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Apaszki:
Plecaki:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
Kolczyki:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
![]()
Sweterki:
dł rękawa-57cm, szerokość-38x2cm, dł. sweterka 44,8 cm
DODATKOWE ZDJECIA NA 8 STR.
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
![]()
Torby:
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2007-10-30 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuszki na wymianę ;)
Znajdziesz u mnie coś za
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1165491541 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1165486948 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1165487149
czy te spodenki to biodrowki???i jaki to rozmiarek? ew znalazłabys cos za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
to rezygnuje bo szukam biodrowek M
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Hej,spodniczki juz niestety nie mam,a butki oddam za coś specjalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
No podobają mi się kolczyki nadal,ale buty jednak już nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie znalazlam.
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Uważam,ze nie oplaca się taka wymiana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Moge prosic o wyrazniejsze zdjecia oraz zdjecie na nodze i dl wkladki ?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1166467148
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. Edytowane przez mitaLpQ Czas edycji: 2006-12-18 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
Zapraszam do mnie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
Bluzka to rozmiar s,zakupiona w terranovie
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Prosze link do zdjecia rozowej koszulki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1166376233
Zdjecia dwoch pozostalych wkleje jutro ![]()
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak by coś to pisze u Ciebie... Pozdrawiam ![]()
Madzia.a i jej walka z rakiem: Znów ten stan, że nie wiem co mam robić. Niby wszystko gra i niby o to chodzi. Ale leżę sama, po ciemku na podłodze i muzyka gra, a Ja wstaję i wychodzę. Mam ochote iść, chociaż nie mam wcale CELU. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.