|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
peeling tragedia:(
hejka dziewczyny mam do was pytanie czy zdazylo sie wam ze po stosowaniu peelingu na twarz (kremu z drobinkami)wychodzily wam pryszcze?za kazdym razem jak chce oczyscic skore to konczy sie to tragiczne a kosmetyczka mi kazala sotoswac zeby plamy usunac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: peeling tragedia:(
a jaki to peeling? jakis specjalny? ma w sobie jakies skladniki przyspieszajace ziarninowanie skóry?np kwasy AHA, BHA, kwasy trójterpenowe? np ursolowy, azjatykowy, glicyretynowy?jakis cynk?...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zeby plamy usunąc to zalezy jak os\ne sa głeboko ale juz za 1 razem mikrodermabrazja daje duzo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
ja juz mialam 3 mikrodermabrazje i odkladam na 4 bo to cudowny zabieg ale dosc drogi,jednak ja ciagle mam problemy z cera i musze ten zabieg powtarzac bo nowe plamki sie tworza a ten peeling to tin tin firmy ziaja antybakteryjny z zelu z drobinkami roslinnymi byc moze dlatego tak mnie zesypuje poradzcie mi jakiego peelingu uzywac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o peelingenzymatyczny to wg mnie jest do kitu:/ Przetestowałam kilka firm i ... nic - prawie rzadnych efektów... Obecnie stosuję St. Ives - morelowy i jestem bardzo zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.