|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Pomocy jakie perfumy dla faceta??
Witam szukam tutaj pomocy w doborze perfum na dzień i na wieczorne wypady.Aktualnie posiadam L'eau par kenzo i versace pour homme.Chciałbym teraz wymienić na coś nowego. Na dzień chciałbym coś subtelnego , delikatnego , ale wyczuwalne. Na noc coś bardziej zdecydowanego. Ja szczerze nie za bardzo się orientuję w tym. Wyżej wymienione perfumy co miałem to starczyły mi na na jakieś 2 lata. Czekam na waszą pomoc w doborze. Póki co coś takiego mi wpadło w oko.
Na dzień - CAROLINA HERRERA 212 MEN ARMANI ACQUA DI GIO MEN Na noc PACO RABANNE 1 ONE MILLION MILION Co możecie powiedzieć o wybranych wodach toaletowych?? Jeśli macie jakieś inne ciekawe pozycje bardzo proszę o podanie . Z góry dzięki !!! |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy jakie perfumy dla faceta??
Aqua di Gio na dzień to bardzo dobry wybór w Twoim przypadku i idziesz w dobrą stronę
na wieczór polecam Bleu de Chanel jest dość zdecydowany i na pewno mocniejszy niż Aqua di Gio.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki za podpowiedzi. Z tym Bleu de Chanel nie wiem popatrzyłem opinie no i świetnych recenzji to on nie ma. No , ale wiadomo nie każdemu perfumy będą pasować. Czekam jeszcze na inne propozycje . Pozdrawiam Paweł
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Na dzień to nie za bardzo się orientuje, ale wieczór np. Midnight in Paris od Van cleef & Arpels, lub Xeryus Rouge Givenchy tak od siebie rzucę, z wyższej półki 'Chergui' np.; o jeszcze Dolce &Gabbana Pour homme, albo w tym klimacie pozostając Laura biagotti Roma Uomo,,,na dzień hmm, nie lubie delikatnych i subtelnych perfum, może Lalique White?
Edytowane przez lolekjarek Czas edycji: 2012-07-25 o 21:40 |
|
|
|
|
#5 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest tam mnóstwo recek ![]() Co chłop z pytanie o perfumy, to nowy temat ![]() Są wątki o męskich zapachach, wystarczy poświęcić 30 sekund na skorzystanie z szukajki. Poza tym w innych wątkach jest wiele godnych propozycji perfumowych ![]() Minimum wysiłku nie zaszkodzi... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
One million jak najbardziej
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35517437]A zaglądałeś do KWC?
Jest tam mnóstwo recek ![]() Co chłop z pytanie o perfumy, to nowy temat ![]() Są wątki o męskich zapachach, wystarczy poświęcić 30 sekund na skorzystanie z szukajki. Poza tym w innych wątkach jest wiele godnych propozycji perfumowych ![]() Minimum wysiłku nie zaszkodzi...[/QUOTE] A może jakiś zbiorczy wątek i z uporem maniaka to przesuwać? |
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
A najlepiej 2 wątki: perfumy na wiosnę/lato i perfumy na jesień zimę. Można powiedzieć, że oba wątki istnieją, ale komu by się chciało przynosić do nich posty z około 20 innych wątków?
Ja o takich zbiorczych wątkach od dawna marzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

jest dość zdecydowany i na pewno mocniejszy niż Aqua di Gio.