|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zamienię Pure Wish Choparda
Cześć ! Mam Dolce Vita i Angel le lys ( tester niesamowicie trwały).Mogę Ci zaproponować jedno i drugie ale tylko odlewki po 5 ml w atomizerkach (avonu) no i mogę czymś uzupełnić .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Gosiu, nie za bardzo interesują mnie odlewki. A ile masz Dolce Vita albo Angel Lys w oryginalnych opakowaniach? Jeżeli nie różnią się za bardzo od mojej pojemności, to może chciałabyś odlać dla siebie celem wyrównania? Pozdrawiam, Ela
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DV mam ok. 15 ml, Angel - 40 ml, ale nie mam w co przelać a poza tym za bardzo oba lubię i nie chcę się pozbywać. Wish nie znam wcale...chetnie bym wypróbowała chociaż 5 ml . Możesz odlać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Gosiu, nie bardzo chciałabym odlewać, bo nie mam za dużej pojemności, więc nie gniewaj się. Jeżeli mieszkasz w mieście, gdzie jest perfumeria Doglas, to możesz przetestowac ten zapach, przynajmniej w Poznaniu w obu Douglasach widziałam Pure Wish. Pozdrawiam, Ela
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam gdzie powąchac Wish, a bardzo jestem ciekawa. Mam jeszcze ok. 20 ml NU edt i 8 próbek po 1,6 ml Bvlgari pour famme -edp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Chanel, Irréelle Blush (Silky Cheek Colour)
Zamienię róż nr 70 Incognito, niewielkie zużycie (dla mnie niestety za ciemny), ale tylko na nr 80 Tea Rose
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Gosiu, zrobiłam dla Ciebie próbeczkę Pure Wish, żebyś mogła poznać ten zapach, skoro nie masz innej mozliwości. Napisz mi tylko na PW swój adres. Pozdrawiam,Ela
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.