błągam pomóżcie-piersi - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-22, 21:19   #1
kasssia85
Raczkowanie

błągam pomóżcie-piersi

od jakiegoś czasu jestem na diecie, tzn ograniczam jedzenie pewnych produktów no i ćwiczę prawie codziennie. moja masa zmniejszyla sie sporo i mimo że ćwiczę moje piersi wyglądają fatalnie. zamiast być bardziej jędrne i umięśnione one poprostu nie dość że oklapły to normalnie zauważyłam że mi sie marszczy na nich skóra jak u starej babci. no i dodam że mam spory biust bo 80 c.dlatego prosze o radę co powinnam stosować, np jaki balsam skuteczny, ale który nie naraził by za bardzo mojej kieszeni. co polecacie???
kasssia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 21:44   #2
Izumi
Wtajemniczenie

Dot.: błągam pomóżcie-piersi

Możeby trochę w linkowni poszukać?

Ja też zawsze miałam duży biust i podobny problem mnie spotkał. teraz jest lepiej. Ćwiczę mięśnie klatki piersiowej, i po prysznicu (chłodna woda na koniec) wcieram w nie balsam ujędrniający .... i pomogło
Izumi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 21:51   #3
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izumi
Możeby trochę w linkowni poszukać?

Ja też zawsze miałam duży biust i podobny problem mnie spotkał. teraz jest lepiej. Ćwiczę mięśnie klatki piersiowej, i po prysznicu (chłodna woda na koniec) wcieram w nie balsam ujędrniający .... i pomogło
Popieram, choć ja bym dodała jeszcze naprzemienne zimne i ciepłe prycznice z zimynm na koniec, samo to ujędrnia ładnie skórę
hihi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 21:57   #4
Izumi
Wtajemniczenie

ciepłe i zimne ... ale nie jak na dworze też jest zimno....! BRRRRRR ... na samą myśl wszytskiego mi się odechciewa
Stary 2006-04-22, 22:08   #5
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izumi
ciepłe i zimne ... ale nie jak na dworze też jest zimno....! BRRRRRR ... na samą myśl wszytskiego mi się odechciewa
Hehe, mi jest łatwiej wyjść zimą spod prysznica, gdy zakończę go taką zimną wodą
Ale jeśli chodzi o dzisiejszą pogodę, to owszem, mi też się odechciewa....Pada, grzmi, pada, błyska...
Stary 2006-04-22, 22:21   #6
Izumi
Wtajemniczenie

o! a u mnie cały dzień słoneczko na MAX'a
Stary 2006-04-22, 22:23   #7
annLee
Zakorzenienie

Przede wszystkim ćwiczenia na górne partie ciała(pompeczki,hantelki etc.)
Ponad to tak jak dziewczęta wyżej pisały naprzemienne prysznice zimne-ciepłe a po kąpieli wmasowywanie kremu ujędrnijącego.Fajne efekty daje też delikatny peeling(najlepiej enzymatyczny) a póżniej nałożenie maseczki ujędrniająco-liftingującej.
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-22, 22:37   #8
Atram
xxyy

a co myslicie o kremikach do biustu? zalamalam sie.. biust mi zmalal o jeden rozmiar, z D na C, czuje ze wkrotce bede miala A ;(
jak temu zapobiec?
Stary 2006-04-22, 22:40   #9
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annLee
Przede wszystkim ćwiczenia na górne partie ciała(pompeczki,hantelki etc.)
Ponad to tak jak dziewczęta wyżej pisały naprzemienne prysznice zimne-ciepłe a po kąpieli wmasowywanie kremu ujędrnijącego.Fajne efekty daje też delikatny peeling(najlepiej enzymatyczny) a póżniej nałożenie maseczki ujędrniająco-liftingującej.
Pompki naprawdę są świetne, chociaż ja robię te babskie, na kolanach, coby się nie przemęczać :P I ładnie rzeźbią się ramiona i przedramiona, biuścik się podnosi, a i pomaga na słabe rączki, bo ja nigdy siły w ramionach nie miałam, a teraz to i owszem...
A co do maseczek, to ja nakładam glinki, od twarz po piersi i efekty są fajne, bo glinki fajnie ujędrniają i napinają skórę
Stary 2006-04-23, 07:23   #10
kasssia85
Raczkowanie

hihi co to za glinki???? jakoś, moze wstyd się przyznać ale nie słyszałam...
przeraża mnie myśl tego prycznicu zimna-ciepła woda, bo jestem starsznym zmarźluchem brrr...chyba będę musiała dołożyć troszkę ćwiczeń na biuścik bo w sumie nic poza 20 pompkami nie robię...a może Wy coś zaproponujecie skutecznego i dającego szybkie efekty??????a balsam jakiś konkretnie do biustu, czy może być normalny ujędrniający???mam żółtego garniera...
kasssia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-23, 07:37   #11
Atram
xxyy

ja uzywalam kiedys serum ujedrniajoco-modelujaego do biustu firmy Eveline i efekty byly niezle.. ale potrzeba systematycznosci i jakos zaprzestalam smarowania ale powroce do tego
po 3 tygodniach mialam wrazenie ze moj biust jest jedrniejszy
Stary 2006-04-23, 08:01   #12
annLee
Zakorzenienie

Ja mam maseczkę z glinki zielonej+algi.Fajnie napina skórę,oczyszcza i odżywia z kremików to obecnie "wykańczam" z AA ale kolejnym zakupem będzie eveline 3D-moja kumpela tak zachwala,że po prostu muszę je mieć może spróbuj i Ty.
A glinka to proszek,który możesz kupić w aptece lub drogerii,zmieszać z wodą i nałożyć papkę.Można też kupić gotowe maseczki-od razu do nałożenia,poszukaj,bo jest tego już sporo na rynku
Z glinkami trzeba jednak uważać,aby trzymać je tylko tak długo aż zastygnie(zarówno na twarzy jak i innych częściach ciała-polecam też na pupcię ) -nie przedłużać...ponieważ można osiągnąć efekt odwrotny do zamierzonego
annLee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-23, 11:34   #13
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasssia85
hihi co to za glinki???? jakoś, moze wstyd się przyznać ale nie słyszałam...

[cut]

a balsam jakiś konkretnie do biustu, czy może być normalny ujędrniający???mam żółtego garniera...
Ja używam glinek Argiletz, już w tubie, rozrobionych, miałam tez maseczki Freemana z glinkami, cudności. Naprawdę fajna rzecz. Na esentii są do wyboru i do koloru, poleca spróbować, choć można się uzależnić!

A co do balsamu to ja też mam żółtego garniera i odpowiada mi w 100%. Poza tym, to... tu nie tyle o balsam chodzi, co o porządny i poprawnie wykonany masaż. Ja to masowałam kiedyś bez balsamu i efekty były, ale niestety teraz strony z instruktarzem znaleźć nie mogę. Później poszukam i jak znajdę to wkleję
Stary 2008-05-02, 22:30   #14
agussssia
Rozeznanie

kremy ujędrniające, albo specjalne do biustu, i ćwiczenia na te partie ciała oraz masaż

agussssia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości