|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Po co robi się takie "odkrywcze" badania?
http://wiadomosci.onet.pl/1437882,18,item.html
W skrócie: Polacy sami modernizują swoje komputery, zamias kupować gotowy sprzęt. Zastanawia mnie, po jaki kij przeprowadza się tego typu badania? Niejednokrotnie spotkałam się w Internecie z tego typu wynikami, tj. wynikami takich oczywistych i wg mnie zbędnych badań. Czy faktycznie nasz kraj ma pieniądze na coś takiego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po co robi się takie "odkrywcze" badania?
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3127091]http://wiadomosci.onet.pl/1437882,18,item.html
W skrócie: Polacy sami modernizują swoje komputery, zamias kupować gotowy sprzęt. Zastanawia mnie, po jaki kij przeprowadza się tego typu badania? Niejednokrotnie spotkałam się w Internecie z tego typu wynikami, tj. wynikami takich oczywistych i wg mnie zbędnych badań. Czy faktycznie nasz kraj ma pieniądze na coś takiego?[/QUOTE] pewnie na zlecenie i za kasiore jakiejś grubej ryby z branży to było robione ![]() a co to to CRN jest do diaska? aha,juz wiem- Computer Reseller News Polska (CRN Polska), dwutygodnik dla firm komputerowych i wszycho jaasne ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Po co robi się takie "odkrywcze" badania?
Takie badania to podstawa dla większości firm. To co dla jednych jest oczywiste dla innych wcale nie musi takie być
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:01.