|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() zimowe bucili:)
witam mam tyci tyci problem hm...jak widać za oknem już zima i nie ma jak się już bronić przed cieplejszymi hihi butami. Nowy sezon nowe zakupy i tu pojawia się mój problem .Nadal podobają mi się kowbojki ale one były raczej preferowane w zaszłym roku teraz nosi się oficerki.... wszystko fajnie ale ja jestem niskiego wzrostu i w oficerkach(chociaż całkiem są fajne) wyglądam mało ciekawie.... będę mi miło jak pomożecie, może jakieś podpowiedzi co mam zrobić i na co się zdecydować ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: zimowe bucili:)
Ja jestem antyfanka butow "kowbojkowatych", jak dla mnie straszne sa. Za to oficerki cudne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Jeśli źle wyglądasz w oficerkach to nie noś (chociaż nie wiem dlaczego niska osoba mo dziwnie wyglądać w oficerkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ludzie nie można się nontoper opierać na modzie.Ja w tym roku noszę moje "nibykoty" i glany,ewent. oficerki(i absolutnie nie dlatego,że są modne,bo wtedy musiałabym tez kupić kurtkę z futerkiem oczywiście,obowiązkowo w zieleniach).Nie można robić wszystkiego pod kogoś,więc nie można tez kupowac rzeczy pod modę i tak zgodnie z modą się nosić.Kurtkę w tym roku mam zwyczajną czarną,do tego zwyczajny czarny płaszcz ze sztruksu albo zwykły beżowy,pikowany do kolan. Wolę wyglądać po swojemu,niż modnie,albo niż jeden/dwa sezony za późno i uważać,że to jest właśnie teraz modne i ,ze tak się teraz nosi(potępiam i to przeświadczenie,że mody trzeba się trzymać i to,że te przekonanie,że cos jest modne a wcale nie jest). ![]() Musiałam to z siebie wydusić w końcu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
moim (skromnym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]()
Zgadzam się z przedmówczyniami
![]() Mi nie podobają się wcale buty modne w tym sezonie (ani oficerki ani kowbojki). Nie podobały mi się także modne w zeszłym sezonie Emu itp. Odkąd sięgam pamięcią zawsze kochałam szpilki ![]() ![]() Najważniejsze w modzie to być sobą i mieć swoje własne zdanie w kwestii ubioru ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ja postanowiłam, że kupię sobie w tym sezonie oficerki - podobają mi się, pasują do różnych zestawów ubraniowych i wyglądają na wygodne ( chciałam właśnie jakieś bardzo wygodne kozaczki)
przymierzyłam wszystkie jakie stanęły na mojej drodze ![]() ![]() no i skończyło się na zakupie kozaków, które nie wiem czy mają jakąś szczególną nazwę ![]() z daleka trochę przypominają oficerki, w każdym razie nie odstają i wydają się wygodne |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A ja zupełnie nie biorę do siebie tego, czy butki Emu wyszły z mody, czy jeszcze nie - zakupiłam sobie kilka tygodni temu pomarańczowe buciki, zwane przez znajomego pieszczotliwie "gumiaczkami"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
![]()
miło że odpowiedziałyście
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
a i jeszcze jedno szaleństw zbyt wielkich nie poczynie mam 35
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fajnie ze odpisałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.