|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dior Detective Chic 002 wymienię
Cześć
![]() Wymienię Dior Detective Chic, dostałam go niespełna miesiąc temu, użyłam dosłownie cztery razy, mam kartonik, jest nawet folia na pędzelku, pędzla użyłam, zsuwając folię, umyję go w płynie ekologicznym sonnet ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dior Detective Chic 002 wymienię
Marla,
ja tak przy okazji do Ciebie "zakołatam", bo moze nie masz mozliwości zaglądania na gazetową skrzynke ![]() Z kosmetyków, których szukasz aktualnie miałabym miniaturę Kerstase kapiel odzywcza nr 2 z tej ich najnowszej linii Dose Gluco-Active. No i poza tym miniatura, a nawet dwie miniatury Clinique High Impact Mascara. Oczywiście nie za Detectiv'a, tylko za cos innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ania, zerknij do skrzynki, napisałam do Ciebie dokladnie kiedy zamieszczałam to ogłoszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Może miałabys ochotę na Confidential Diora? To beżowa wersja z drobinkami. Błyszczyka zostało malutko ale pudru mnóstwo. Napis jest jeszcze widoczny.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Morelle, z rozkoszą, gdybyś miała tę drugą wersję, białą, na Azję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, pozdrawiam!
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mój wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151005 z Kerastase mam KERASTASE NUTRITIVE GLUCO ACTIVE (NOWOŚĆ) 3 szampon, ubytek ok.1/2 z 250ml 1. KERASTASE NUTRITIVE BAIN SATIN 2 szampon, ubytek ok.1/2 z 250ml inne do włosów . THICKER FULLER serum do włosów cienkich,nadaje objetość 100ml, ubytek ok 0,5mm http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=15520 5.KLORANE odżywka bez spłukiwania z wyciągiem z cedru do wszystkich rodzajów włosów, nadaje witalność i blask. Spray 100ml, zostało ok 30ml DUCRAY LACTOCERAT,odżywka do włosów suchych ,zniszczonych w aerozolu, użyta 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Vilandro, no niestety nic nie znalazłam dla siebie, podrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.