|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Za chudy człowiek!
Mam problem.. a właściwie ma go mój przyjaciel. Ma on 186wzrosti i waży przy tym 60kilo. Jest bardzo chudy,nie lubi tego w sobie i wprawia go to w kompleksy.Probował z tym walczyć,jakoś nabrać masy ale niestety...nie może wykonywać trudnych ćwiczeń bo ma problemy z kręgosłupem(skolioza[boczne skrzywienie kręgosłupa]),męczy go tez astma. Chciałabym mu jakoś pomóc dlatego szukam odpowiedniej diety lub ćwiczeń, czy ktoś zetknął się z podobnym przypadkiem? Jeśli tak to proszę piszcie! Pozdrawiam i całuje Andzia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Za chudy człowiek!
www.sfd.pl dzial trening i odzywianie.
Tam znajdziesz wszystkie potrzebne informacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziex RafalB
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rafał dał świetny link (w przypadku Twojego przyjaciela najodpowiedniejszą decyzją będzię przestudiowanie działu odżywianie) trzeba tylko poświęcić sporo czasu na zebranie informacji.
Dam sobie rękę uciąć, że czytałam na sfd o treningu przy skoliozie.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dziękuje! moze brak czasu spowpdpwał to ze tylko looknełam na ta stronk ale po głębszym wczytaniu mozna znalezc wiele rad. THX Rafcio i suzana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.