|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pielęgnacja Lauder, Hauschki i Hydracid SP SVR za Avene, zapachy lub bazę
Cześć
![]() - Mam dwa pełne, nigdy nie otwierane słoiki kremu Estee Lauder Day Wear Plus 15 SPF dla cery normalnej i mieszanej. Oba po 15 ml, więc razem 30 ml. - dwie tubki Idealist Micro-D Deep Thermal Refinisher - peeling termiczny Lauder, mam również dwe tubki po 15 ml. Nieotwierane - słoiczek Hydra Complete Lauder, 7 ml, nigdy nie otwierany, do skóry normalnej i mieszanej. - tuba Soft Clean - moisture rich foaming cleanser Estee Lauder - krem do mycia dla cery suchej, 30 ml, nieotwierany - Cały Hydracid SP, nie ruszony, to ten peeling w kroplomierzu, chyba ze 0 % kwasu AHA, cholernie mocny, uzywa sie bodaj trzech kropli na twarz, szyję i ręce raz na tydzień. Nowy 10 ml, ważny do końca 2007 roku. zestaw Hauschki w eleganckim srerbnym pudełku. Mam dwa rodzaje: - Zestaw oczyszczający (maseczka rewitalizująca, oczyszczająca, olejek do twarzy, tonik regulujący, krem do mycia twarzy i kąpiel parowa do twarzy) - ważny do kwietnia 2007, sprawdziłam na zgrzewie, wcześniej myślałam, ze do końca tego roku. Kosmetyki mają po 5 ml lub po 10 ml. Nietknięty. - Zestaw pielęgnacja twarzy (tonik, mleczko do demakijażu, krem do mycia twarzy, krem z płatków róży, krem pigwy. Brakuje mleczka do twarzy, mogę je zastąpić kremem z pigwy. Ważne do lutego 2008. Te rzeczy, w rozmaitych konfiguracjach, zamienię na: - Nowe filtry Avene 50 +, nieotwierane mogą być równiez w probkach. Interesują mnie te pomarańczowe. - Eluage, Ystheal Avene, mogą być próbki. - Zapachy z wyższej półki - szukam Addicta, niszowców, Omni Crystalline, Feminite du Bois, może innych, ale nie odlewki, wyłacznie we flakonach. - Kosmetyki Paul Begoun - Bardzo jasne podkłady, chłodne w tonacji - ale naprawdę baardzo jasne ![]() - Meteoryty, rozświetlacze, chętnie limitowane paletki diora - szukam zwłaszcza diorglam, beauty confidential, detectve chic. - Markowe błyszczyki, najchętniej nowe, fiolety śliwki, zimne róże - wyższa półka - Kerastase, Aveda do włosów - szukam głównie odżywek. Nie szukam ubrań, biżuterii, Avonu ani odlewek. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja Lauder, Hauschki i Hydracid SP SVR za Avene, zapachy lub bazę
zapraszam do mnie po paletke diora i zapach
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
MamoMichałka, mam tę samą paletkę, i lubię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Marlo,
a może ja bym faktycznie "oddała" Ci Twoją byłą paletkę błyszczyków Lancome w zamian za pielęgnację EL ![]() Albo JT ....aczkolwiek on od fioletów i śliwek daleki ![]() A w fioletach mam lakier do paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
interesował by cie revlon skinlights puder sypki, nabłyszczjący, odcień natural, połowa opakowania, bardzo wydajny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Siek, skinlights miałam, więc dziękuję, ale jednak nie.
Ania, kurczę, najbardziej mi na filtrach zależy, a jak się tam miewa Twój High Impact ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witam! Mam w wątku baardzo jasny podkład Kryolan. Może za krem na dzien 30ml EL? Pozdrawiam
![]()
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Madziak, nie znam tych podkładów, poczytam o nich i dam odpowiedź, dobrze? Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Leży w najtajniejszym zakamarku szafy i tam sobie właśnie dojrzewa w ciemnościach (rany, rany, co ja tu za głupoty wypisuję ![]() Ale - jak widzisz - obserwuję Twoje wątki i zapewne nie przeoczę niczego za co mogłabym się z nim rozstać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
- Zestaw oczyszczający (maseczka rewitalizująca, oczyszczająca, olejek do twarzy, tonik regulujący, krem do mycia twarzy i kąpiel parowa do twarzy) - ważny do kwietnia 2007, sprawdziłam na zgrzewie, wcześniej myślałam, ze do końca tego roku. Kosmetyki mają po 5 ml lub po 10 ml. Nietknięty.
z Twojej listy mialabym tylko 3 tubki po 5 ml Avene emulsion SPF 50+ do cery mieszanej, nowe, nieotwierane i to co w wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=139657 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
OK
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Mam dwa pełne, nigdy nie otwierane słoiki kremu Estee Lauder Day Wear Plus 15 SPF dla cery normalnej i mieszanej. Oba po 15 ml, więc razem 30 ml.
zerknij do mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Hej;
zerknij czy u mnie znalazloby sie cos za peeling EL? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149727 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
A u mnie coś za piling SVR?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=149133 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie:
- Zestaw oczyszczający (maseczka rewitalizująca, oczyszczająca, olejek do twarzy, tonik regulujący, krem do mycia twarzy i kąpiel parowa do twarzy) - ważny do kwietnia 2007, sprawdziłam na zgrzewie, wcześniej myślałam, ze do końca tego roku. Kosmetyki mają po 5 ml lub po 10 ml. Nietknięty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Zestaw oczyszczający (maseczka rewitalizująca, oczyszczająca, olejek do twarzy, tonik regulujący, krem do mycia twarzy i kąpiel parowa do twarzy) - ważny do kwietnia 2007, sprawdziłam na zgrzewie, wcześniej myślałam, ze do końca tego roku. Kosmetyki mają po 5 ml lub po 10 ml. Nietknięty.
- Zestaw pielęgnacja twarzy (tonik, mleczko do demakijażu, krem do mycia twarzy, krem z płatków róży, krem pigwy. Brakuje mleczka do twarzy, mogę je zastąpić kremem z pigwy. Ważne do lutego 2008. moze cos u mnie?
Im wyższy poziom rozwiju, tym rzadziej się śmiejemy, a częściej uśmiechamy. "Trud istnienia" K.Dąbrowski Kramik: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...31#post3489631 Torby: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=148476 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witaj,
Mam do wymiany meteoryty. Podoba mi się pielęgnacja EL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
poniewaz nie mam w tej chwili duzo to tylko spytam czy ewentualnie interesowałby Cie puder rozświetlający w miękkim i przyjemnym w uzyciu pędzlu Art Deco Perfect Finish lub Diorshow czarny, świezy - kilka razy użyty?
pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.