|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
krwawienie blizny po cesarce
Witam. Dwa miesiące temu urodziłam synka poprzez cesarskie cięcie. Z blizną po szwie było wszystko w porządku aż do wczoraj, kiedy to z jednego miejsca zaczęła sączyć się krew cieniutką strużką. Po posmarowaniu gencjaną i przylepieniu plastra przestała. Czy którejkolwiek z Was się to przytrafiło? Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu, więc może ktoś wie, co się może dziać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: krwawienie blizny po cesarce
Mi rana babrala sie prawie pol roku. Saczyla sie ropa i nie moglam tego za chiny ludowe zaleczyc.
Smarowalam to roznymi ziolami, masciami itp. az w koncu sie uspokoilo. Na pewno zaklejanie rany nie jest dobrym sposobem, bo koniecznie trzeba to wietrzyc. Mi nie kazano nic ubierac na brzuch, lecz miec caly czas odkryty... no chyba ze musialam gdzies wyjsc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
Dzięki. Ja pomyślałam, że gencjana mi przysuszy. Na szczęście nie ropieje mi, ale i krwawienie może niepokoić. Narazie przestało, oby tak już zostało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.