|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
takie tam... ;)
No to.. krytykujcie mnie do woli, bo mądrzy ludzie mówią że tylko dzięki temu można wyrosnąć na ludzi
![]() plener... coś trzeba było oddać, niestety ![]() akwarelka ![]() pastel, wg. Józefa Szermentowskiego też pastel, tyle że bodajże wg. Ślewińskiego To wszystko są trochę stare prace, ale jak tylko znajdę gdzieś zdjęcia nowszych, to powrzucam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: takie tam... ;)
O!
Widzę, ze załozyłas własny wątek! ![]() Obrazy zapowiadaja sie ciekawie. Mnie z tego wrzutu najbardziej podoba sie ten z rudowłosą kobieta Koniecznie fotografuj swoje nowe prace zanim pójda w świat, w ten sposób stworzysz własne archiwum, tak jak ja to robię ![]() Też mam ochote na pastele i akwarele. Sprzet lezy w domu. Ksiązki tez. Ale nie mam sie kiedy za nie wziąc ![]() Pozdrawiam i czekam na nowe prace. Również te malowane na szkle
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2009-01-04 o 01:48 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: takie tam... ;)
Piękne prace na prawdę
i kobieta też mi się spodobała
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.

Widzę, ze załozyłas własny wątek!