|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Hot Pink Lipstick
Dziewczyny, zakochalam sie w tym kolorze "Hot Pink" i nigdzie nie moge jego znalesc
![]() W tamtym tygdoniu latam od sklepu do sklepu. Bylam w Mac,Douglasie,Sephorze, Rossmanie i nigdzie nie znalazla. Albo byly za jasne, albo bardziej taki kolor czerwony, ale nigdzie taki swietny pink. Czy ktoras z was moze widziala taki kolor, albo ma w domku i by mogla wstawic zdjecie? Z goru dziekuje ![]()
I trace my fingers in patterns along your skin and if ever there was a moment to be able to freeze time, God, this would be it - this would be it. ♥ że wiesz, że chcesz, że tęsknisz. tyle możesz powiedzieć, a milczysz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Hot Pink Lipstick
Moim zdaniem to fuksja, z ktora problemu nie ma.
Radze uwazniej rozejrzec sie w MACu i w Sephorze. edit: zobacz w MACu Ruby Woo, Fresh Moroccan, Utter Fun, Girl about Town i Show Orichid. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-05 o 23:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
bylam ze zdjeciem wlasnie w Macu, ale Pani chyba troche nie zorientowana byla. Powiedziala ze nie maja takiego koloru jeszcze. Potem zapytala szefowa i ona mi pokazala wlasnie "Girl about Town", ale dla mnie troche za ciemny byl. Jak sie pytalam o Mac Angel to powiedziala ze nie ma takiego koloru, sama znalazlam
![]() Ale dziekuje bardzo, w tygodniu wybiore sie jeszcze raz i sama poszukam te ktore mi podalas, jamestown ![]()
I trace my fingers in patterns along your skin and if ever there was a moment to be able to freeze time, God, this would be it - this would be it. ♥ że wiesz, że chcesz, że tęsknisz. tyle możesz powiedzieć, a milczysz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
LImitowana seria Smoky Rock My Secret miała dwie pomadki w takim kolorze. Teraz jest już nowa limitowanka, ale w koszach z przecenami w Naturze jeszcze można znaleźć te szminki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Killing me softly
|
Sprawdź może Lancome La Laque Fever, kolor 302. To błyszczyk, ale kryjący i trwały, jeden z moich ulubionych kolorów
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To jest zwykla fuksja z MAC-a np hollywood nights, na zdjeciu jest jasniejsza bo lampa blyska, takich kolorow jest wszedzie pelno, nawet w inglocie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj, ja również pokochałam fuksję! Znalazłam ja przez przypadek w nowej ofercie AVONu K5/K6
Błyszczyk do ust z musem odcień Pink Fluff Jest piękny, świetnie kryje, jak szminka i mocna fuksja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Ja mam taką
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Blyszczyki lancome CFG tez maja taki odcien.
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Przypomniało mi się, że Avon też ma taką:
http://allegro.pl/item983908866_avon...224833&bid=901
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Dziekuje wam kochani:-*
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Avonowa jest ciemniejsza i bardzo się błyszczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.