|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
prośba do Wrocławianek :)
Cześć
![]() Planuję w niedzielę zakupy we Wrocławiu, a przy okazji zahaczę o kino. Wybiorę się napewno na targ świebodzki, do outletu i galerii. Jednak proszę Was o pomoc- gdzie warto jeszcze pójść? Jeśli możecie to napiszcie też jakimi autobusami lub tramwajami można dostac się do tych różnych miejsc. Z góry dziękuję i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: prośba do Wrocławianek :)
Cytat:
pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
W 135 też możesz wsiąść
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Oprócz GD możesz pójść do Galerii Centrum, jakieś 15 minut od GD spacerkiem na świdnickiej. Ale i tak to spore plany jak na 1 dzień, bo outlet jest dość daleko od centrum, a chcesz jeszcze iść do kina!
Proponuję taką kolejność" świebodzki (bo on jest chyba tylko do południa), G. Dominikańska, Galeria Centrum, spod której masz dużo autobusów do przystanku Nowy Dwór krzyżówka (139, 149, 406 i chyba 409) a tam przesiadasz się w 119 lub 107 do outletu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
z pkp mozna tez sie przejsc na piechotke do galerii
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Pewnie na obrzeżach Wrocka nie bedziesz ale moge polecić dopiero co powstały Factor siec sklepów nie tylko z ciuchami (droga jak na lotnisko), najlepiej dojechac do ulicy Nowy dwór/Krzyżówka autobusami
134,142,149,122,119,406,4 09,126,142,132 i przejść sie kawałeczek. W niedziele otwarte są plac na swiebodzkim, galeria Dominikańska, Korona ul.Krzywoustego 126(droga wylotowa na Warszawe),Tesco,Auchan Ul.czekoladowa,Carrefour-borek na ul.Hallera 52 Centrum Handlowe TGG ul. Słubickiej 18. Kilkadziesiąt metrów od obiektu znajdują się przystanki linii tramwajowych: 3, 10, 12, 21, 22, oraz autobusowych: E, 103, 122, 403, 243, 253, 703, 419. Sama jutro bede latac po wielu sklepach to pewnie się "spotkamy" ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja proponuje jeszcze Zare w Renomie, warto
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi
![]() Wiem, że trochę dużo jak na jeden dzień ale na dworcu głównym będę o 9.15, a pociąg powrotny o 20.21 i cały ten czas przeznaczę na zakupy ![]() ![]() PLAN: 1. Kino Korona- film na 10.15. Jak myślicie: czy zdążę z Dworca Głównego o 9.15 dojechać tam na 10.15? 2. Centrum-świebodzki, Galerie. 3. Outlet I później znowu do Centrum na pociąg. Kurczę chyba nie uda mi się to wszystko. Jak sądzicie? ![]() m.a.r.t.a-> szkoda, że nie ma jeszcze opasek wizażu to byśmy sie rozpoznały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
napisz jak bylo
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Ja to mam pecha!
W ostatniej chwili zdążyłam do kina. Szczęśliwi chcemy już iść na salę. Bilety skasowane, lecz za chwilę kasjerka informuje nas, że filmu nie będzie, bo się taśma zepsuła. Musiałam czekać godzinę na inny i nie zdążyłam już na świebodzki, więc pojechałam do Outlet Factory. Z zewnątrz wydaje się to bardzo ogromne- nawet mój TŻ miał łzy w oczach, gdy to zobaczył :P Ale nie ma jeszcze otwartych wszystkich sklepów. Duży wybór firmowych adidasów w dobrych cenach. W diversie jakieś wybrakowane spodnie, które na mnie wisiały i żadne nie były dopasowane. Także ogormny wybór bielizny w Caledonii. Podsumowując: kupiłam tylko spódniczkę czarną do szkoły i 2 pary rajstop. Niezłe zakupy jak na cały dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.